Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Alves kan 36 miljoen euro verdienen; Barcelona bestudeert aanbieding'

Laatste update:

Volgens de Catalaanse krant heeft Alves via tussenpersonen een aanbieding van een nog onbekende club uit China ontvangen. Het zou, naar verluidt, gaan om een contractvoorstel voor drie seizoenen, à twaalf miljoen euro per annum. Het voorstel zou zodoende in het bezit van de 32-jarige rechterverdediger zijn, maar Barcelona is niet op de hoogte gebracht. De transfermarkt in China sluit op 26 februari zijn deuren.

De koploper van de Primera División is volgens El Mundo Deportivo 'in afwachting' van een formeel bod op Alves, die nog tot volgend jaar zomer onder contract staat. Het dagblad verzekert dat de club 'in principe' niet van de Braziliaan af wil, maar dat men een formeel bod hoe dan ook zal bestuderen. Barcelona zal ongetwijfeld een fikse transfersom vragen voor een speler die een belangrijke rol in de plannen van Luis Enrique vervult. Bovendien heeft de club uit Catalonië een eenzijdige optie om de verbintenis met een seizoen te verlengen.

Barcelona moet Daniel Alves verkopen

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties