Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Alves reageert: 'We leven in een wereld waarin je vaak hypocriet moet zijn'

Laatste update:

"We zijn niet van streek, omdat we hem niet zo goed kenden", zei Alves maandag. "Ik leef mee met de familie. Ik denk dat Davide deed wat hij moest doen in deze krankzinnige wereld en dat hij nu in een betere wereld is. In deze wereld zijn er duizenden kinderen die niet de aandacht krijgen die ze verdienen en dagelijks sterven vanwege de honger." Balotelli vond deze uitspraken onzinnig.

"Wat hij zei was niet onwaar, maar hij had het op dat moment voor zichzelf kunnen houden", aldus de spits van OGC Nice op Instagram. "Hij had zijn condoleances moeten overbrengen en het daarbij kunnen laten, zonder onzin te praten. Je kunt zulke dingen niet zeggen als je wordt geconfronteerd met de dood van een ander." Alves had donderdag de behoefte om te reageren op Balotelli.

"Als dat is wat Balotellinho echt heeft gezegd: ik probeerde niemand tegen de schenen te schoppen", begint de Braziliaan op Twitter. "We leven in een wereld waarin je vaak hypocriet moet zijn om geapprecieerd te worden door mensen. Hoe dan ook, als iemand aanstoot heeft genomen van mijn woorden, dan bied ik mijn excuses aan."

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
0
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
26
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
12
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties