Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Amar Catic tekent na vertrek bij PSV contract in Eredivisie

Laatste update:

Catic viel op in de jeugdopleiding van Willem II en verhuisde in 2010 naar PSV. Hij doorliep de jeugdteams en kwam de afgelopen twee seizoenen 29 keer in actie namens de beloften in de Keuken Kampioen Divisie. Catic maakte een goede indruk op Mark van Bommel en debuteerde onder de ontslagen trainer. In de Europa League kwam hij als invaller binnen de lijnen tegen Apollon Limassol en LASK Linz. In totaal speelde hij 39 officiële minuten in de hoofdmacht van PSV.

Na het vertrek van Van Bommel verdween ook Catic naar de achtergrond. Interim-trainer Ernest Faber gaf de voorkeur aan andere spelers, waardoor Catic het moest doen met wedstrijden bij Jong PSV. Onlangs maakten de Eindhovenaren beken dat zijn aflopende contract niet verlengd zou worden. Daarop kwam veel interesse los. Onder meer Dinamo Zagreb, NK Osijek, Rijeka en het Turkse Kasimpasa toonden interesse.

De genoemde clubs willen echter wachten met het aantrekken van nieuwe spelers nu in die competities de bal weer is gaan rollen. ADO had wel oren naar zijn komst en handelde snel. Volgens het Eindhovens Dagblad was ook Fortuna Sittard in de markt voor Catic, die bij zijn nieuwe club voor drie jaar tekent en woensdag gepresenteerd is. In Den Haag komt hij te spelen onder de nieuwe trainer Aleksandar Rankovic, met wie hij in zijn moedertaal kan communiceren.

"Dit voelt voor mij als de juiste stap. ADO Den Haag is voor mijn gevoel de perfecte plek om van waarde te zijn op het veld, maar mezelf tegelijkertijd ook verder te ontwikkelen", reageert Catic op de clubwebsite op zijn transfer. "Ik ben een beweeglijke en snelle speler, die op meerdere posities in de aanval uit de voeten kan. Ik heb erg veel zin in dit nieuwe avontuur, wat mede komt dankzij de positieve gesprekken met de clubleiding."

"Dit is opnieuw een jonge en ambitieuze speler, die ADO Den Haag sneller en energieker kan maken. Snelheid is namelijk de grootste kracht van Amar", aldus Martin Jol, hoofd van het Technisch Hart van ADO. "Dat vergoot de mogelijkheden voor onze nieuwe hoofdcoach Aleksandar Rankovic, die ook graag dynamiek en beweeglijkheid in de voorste linie wil hebben", stelt Jol.

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
3
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
14
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties