Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ambitie Heerenveen-aanwinst: 'Ooit hetzelfde podium als Messi en Ronaldo'

Laatste update:

"Ik wil met Japan op een WK spelen en hoop ooit op hetzelfde podium te mogen acteren als grote voetballers als Lionel Messi en Cristiano Ronaldo", geeft Kobayashi te kennen. De Japanner vertelt dat hij op alle plekken op het middenveld uit de voeten kan en hij laat weten dat hij de fans van sc Heerenveen zo snel mogelijk voor zich wil winnen.

Zijn eerste gesprekken met trainer Jurgen Streppel waren positief. "De trainer is een man die zijn hart laat spreken en zijn spelers behandelt als familie." Ondanks de grote verschillen met Azië denkt hij te kunnen slagen in de Eredivisie. "De mensen hier zijn erg vriendelijk en hulpvaardig, dat maakt het makkelijker de verschillen te overbruggen."

Denk je dat Yuki Kobayashi het goed gaat doen?

Meer nieuws

Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
'Ajax krijgt concurrentie van Europese topclubs in strijd om 18-jarige spits'
4
Bekersucces Manchester United heeft enorme gevolgen voor Chelsea én Newcastle
20
Heidenheim mag zich opmaken voor Europees debuut door bekerwinst Leverkusen
6
Erik ten Hag mag mogelijk toch aanblijven als manager van Manchester United
54
Het voormalig talent van Ajax en RB Leipzig dat via Oostenrijk naar de top wil
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties