Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ambitieus NAC begint al te bibberen na fraaie treffer Kastaneer

Laatste update:

Het enige doelpunt van de wedstrijd van vrijdagavond werd gemaakt door Gervane Kastaneer en deze treffer was van grote schoonheid. De huurling van ADO Den Haag kreeg de bal twintig minuten voor tijd ietwat toevallig voor zijn voeten, maar twijfelde vervolgens geen seconde en krulde de bal langs de kansloze Jelle ten Rouwelaar. Die voorkwam even later nog wel de 2-0 van Eindhoven, maar zag dat NAC er niet in slaagde om nog de gelijkmaker te produceren.

Alle momenten van opwinding lagen eigenlijk in de tweede helft, want voor rust was het wel heel erg matig wat NAC en Eindhoven lieten zien. De thee deed beide ploegen goed en NAC werd dreigend via Sjoerd Ars, Danny Verbeek en Lerin Duarte, terwijl Eindhoven mogelijkheden kreeg via Kastaneer en Anthony van den Hurk. Eerstgenoemde speler van Eindhoven wist de score twintig minuten voor tijd dus in beweging te brengen.

Marinus Dijkhuizen greep direct in en bracht Divine Naah in het veld, die kort na zijn entree een goede steekpass op Ars in huis had. Ruud Swinkels kwam echter net wat eerder bij de bal en de doelman had even later het geluk dat Ars maar net naast schoot. NAC drong in de slotfase nog wel aan, maar Eindhoven hield stand en gaat maandag proberen om de nipte voorsprong te verdedigen of zelfs te vergroten.

Denk je dat NAC Breda dit nog goed gaat maken?

Meer nieuws

De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
4
Cristiano Ronaldo beleeft droomavond met perfecte hattrick voor Al-Nassr
2
Ajax-huurling Mikautadze scoort, levert assist en pakt zeer dubieuze rode kaart
18
Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
51
Ontketende Haaland houdt Manchester City met vier goals op titelkoers
32
Lazio verder verwijderd van Champions League na hele late mokerslag
0

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties