Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ambitieus Southampton legt Afrika Cup-held voor vijf seizoenen vast

Laatste update:

Mayuka onderging reeds een medische keuring en ondertekende daarna een contract voor vijf seizoenen op St Mary's. De aanvaller is reeds in het bezit van een werkvergunning en the Saints gaan ervan uit dat de formaliteiten nog voor het einde van de week afgerond zullen worden. Southampton hoopt deze week ook nog Gaston Ramirez van het Italiaanse Bologna te strikken.

Mayuka kwam twee jaar geleden via Kabwe Warriors en Maccabi Tel Aviv bij Young Boys terecht. Zijn doelpuntentotaal, 32 stuks, en zijn uitstekende optreden op de meest recente en gewonnen Africa Cup, zorgden ervoor dat de interesse flink toenam. "Hij is pas 21 jaar, maar beschikt al over flink wat ervaring, vooral op internationaal niveau. Emmanuel is een vliegensvlugge aanvaller die bij de supporters ongetwijfeld in de smaak zal vallen", stelt manager Nigel Adkins.

Meer nieuws

Donkere wolken boven Arnhem: licentiecommissie stelt Vitesse nieuwe deadline
0
Bondscoach Tedesco laat Courtois thuis voor EK: 'Wil geen pingpong spelen'
4
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
21
Matthijs de Ligt verliest race tegen de klok en mist CL-clash met Real Madrid
4
Zoon van Peter Bosz gaat in de Eredivisie aan de slag als hoofdscout
1
Dumfries reageert via Instagram op veelbesproken actie tijdens kampioensfeest
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties