Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ambitieuze Mourinho sprak clubleiding tegen: 'Dat is toch niet het doel!'

Laatste update:

"De boodschap van de eigenaren en van meneer Woodward was als volgt: 'Neem drie jaar de tijd, doe je werk, maak het team beter en breng ons in die periode terug naar waar we horen te staan'", legt Mourinho uit in The Sun. "Er is geen ultimatum gesteld. Geen eisen. Mij is de ruimte gegeven om drie jaar lang mijn gang te gaan."

De reactie van de Portugese manager was tekenend. "Ik heb ze gezegd dat ik mijn eerste jaar kampioen wilde worden. Ik wil altijd winnen. Voor het seizoen zeggen dat je bij de beste vier wilt eindigen? De top vier is niet het doel! We spelen om kampioen te worden. Als tijdens het seizoen blijkt dat het niet lukt, kun je altijd je doelen bijstellen. Maar ik wil me niet verschuilen achter Champions League-voetbal en zeggen dat we slechts bij de eerste vier hoeven te eindigen."

Maakt het huidige Manchester United een kans op de Engelse titel?

Meer nieuws

In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Verrassende kritiek op rendement Veerman: 'Hij moet meer doen uit open spel'
2
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
11
Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
12
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
44
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties