Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

American Dream komt uit: Atlanta United gaat met MLS Cup aan de haal

Laatste update:

Atlanta was de grote favoriet voor het winnen van het toetje van het seizoen in de Verenigde Staten. The Five Stripes waren na bijna een half uur spelen dicht bij de 1-0 toen Jeff Attinella met zijn vingertoppen kon voorkomen dat een omhaal van Miguel Almirón tegen de touwen ging. De 1-0 was uiteindelijk minder spectaculair. Na een goede tackle van Michael Parkhurst kwam de bal uiteindelijk bij Josef Martinez, die Attinella omspeelde en de bal voor de 35e keer deze voetbaljaargang in het lege doel werkte.

Negen minuten na de onderbreking verdubbelde Atlanta de voordelige marge. Martinez verlengde een vrije trap van Almiron op links naar de verste paal, waar Franco Escobar attent de 2-0 binnenwerkte. In het restant van de wedstrijd verdedigde Atlanta de comfortabele voorsprong, met de winst van de MLS Cup als resultaat. Atlanta speelt in augustus de Campeones Cup tegen de winnaar van de Mexicaanse competitie.

Atlanta was in het reguliere seizoen als tweede in de Eastern conference geëindigd, achter New York Red Bulls. In de Conference Finals moest de club uit New York alsnog zijn meerdere erkennen, maar door het resultaat van de MLS Cup gaat men net als Atlanta alsnog de Concacaf Champions League in. Portland Timbers eindigde als vijfde in de Western Conference en plaatste zich voor het seizoenstoetje door Sporting Kansas City in de Conference Finals te verslaan.

Meer nieuws

PSG moet Champions League-finale na zes keer lat en paal aan Dortmund laten
72
PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
36
Joey Kooij duikt op bij Eredivisie-duel: 'Kan toch niet waar zijn?'
20
Vitesse-overname Parry definitief van de baan na uitspraak beroepscommissie
13
Besiktas kan seizoen kleur geven met eerste bekerfinale sinds 2020/21
3
Jeremain Lens kondigt live op televisie het einde van zijn carrière aan
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties