Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Amerikaanse investeringsmaatschappij ziet perspectief en steekt geld in MVV

Laatste update:

De gedeeltelijke overname hing al enige tijd in de lucht, maar de club uit de Keuken Kampioen Divisie maakt het nieuws woensdagavond officieel. Verder heeft WSH een optie tot koop bedongen voor nog eens 24 aandelen. Het bedrag wat gemoeid is met de aandelentransactie is 735.000 euro. De nieuwe aandeelhoudersstructuur is beoordeeld en goedgekeurd door de Stichting MVV, de Vereniging MVV, RVC en de directie. WSH zal met één persoon zitting nemen in de Raad van Commissarissen.

WSH heeft zich in ieder geval voor de periode tot 2026 aan MVV verbonden. Vanuit de club was het belangrijk dat de investeringsmaatschappij het beleid voornamelijk gaat voeren op basis van de visie van de club. "Magie van Maastricht'', laat Algemeen Directeur Erik Noor weten. "Het was belangrijk dat bij het afsluiten van de deal de visie was vastgelegd. Je merkt dat MVV enorm leeft onder de bevolking. MVV is en blijft toch een van de pijlers van de stad Maastricht en omgeving."

In de MVV-visie zal 'ontwikkelen' nog centraler komen te staan. Een visie waarbij de eigen Academy een belangrijke rol speelt. "De jeugd is belangrijk, die moet veel meer aandacht hebben. We investeren veel in de opleiding, dat betaalt zich uiteindelijk terug, als er een transfer plaatsvindt. Door jeugd op te leiden en kansen te bieden in het eerste elftal creëer je waarde op het veld", aldus Noor.

Meer nieuws

Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
7
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
89
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
17
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
39
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties