Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Amerikaanse media spreken van 'klinisch' Nederland met één uitblinker

Laatste update:

De Amerikaanse tak van ESPN spreekt over de 'vuurkracht' van Oranje. "De Nederlanders hebben hun vuurkracht laten zien met twee doelpunten in de eerste helft, waardoor de jongelingen van de VS een te hoge berg moesten beklimmen. Ondanks dat de achterstand werd gehalveerd in de tweede helft, werd de Amerikaanse hoop aan flarden geschoten door Denzel Dumfries, die de derde treffer voor Nederland maakte en het team van Gregg Berhalter uit het toernooi kegelde."

The Washington Post stelt dat de focus was gelegd op met name Cody Gakpo en Depay, maar dat juist Dumfries dit keer de show stal. "De Amerikaanse fans richtten zich op de Nederlandse aanvallers Cody Gakpo en Memphis Depay. Na negentig minuten bleek Denzel Dumfries een cruciale rol te hebben gespeeld in het verslaan van de VS. De rechtsback van Internazionale had een bijdrage in iedere Nederlandse goal."

CBS Sports zegt te hebben opgemerkt hoe kwetsbaar de Verenigde Staten was voor Nederlandse counteraanvallen. "Dit was een team van de VS dat in de groepsfase geen enkel doelpunt incasseerde uit open spel", stelt de nieuwszender. Alleen Wales wist via een strafshop van Gareth Bale doelman Matt Turner te passeren (1-1). "De Amerikanen moesten het doen zonder Josh Sargent, die er vanwege een enkelblessure niet bij was en zij misten zijn aanwezigheid voorin. Van het te snel passen naar niet meeverdedigen met de Nederlandse counters, werden de VS in een val gelokt waar de Nederlandse trainer Louis van Gaal zich op had voorbereid."

"De VS uitgeschakeld op WK door klinisch Nederland", kopt CNN. "De VS is ondanks een prestatie met veel bezieling uitgeschakeld. Nederland was in de groepsfase tegenvallend, maar liet zijn kwaliteit en effectiviteit zien op zaterdag met drie goede goals van Memphis Depay, Daley Blind en Denzel Dumfries. Haji Wright deed in de tweede helft nog wel wat terug, maar iedere hoop op een comeback werd tenietgedaan door het doelpunt van Dumfries in de 81e minuut, die daarmee de overwinning voor Nederland binnenhaalde."

Meer nieuws

V/d Vaart zou duo aanstellen voor opvolging Arne Slot; Afellay enthousiast
2
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4
De Telegraaf: Geertruida 'wil dolgraag naar Liverpool' en staat ook op de radar
36
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
17
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Feyenoord kan in elk geval één potentiële vervanger van Slot doorstrepen
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties