Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Amrabat doet sollicitatie in de Eredivisie: 'Als je kijkt, je mag me bellen'

Laatste update:

"Ik ambieer het om terug te keren naar Nederland", aldus Amrabat in het voetbalpraatprogramma. "Ik heb twee kinderen, die vragen continu wanneer ik terugkom. Na de kerst heb ik bij de clubleiding aangegeven dat ik het seizoen wil afmaken en daarna terug wil naar Nederland. Maar ze willen dat ik blijf. Ze hebben mij gepromoveerd tot een van de aanvoerders, dus we gaan zien wat daar uit gaat rollen." Amrabat heeft bij AEK Athene nog een contract tot volgend jaar zomer, waardoor clubs met een transfersom over de brug moeten komen indien ze hem los willen weken.

"Het is tijd om terug te komen naar Nederland om nog ergens lekker te kunnen voetballen", aldus Amrabat. "Bij een club in de Eredivisie?", vraagt presentator Milan van Dongen vervolgens. "Dat moet lukken, denk ik. Ik hoef mezelf niet te promoten of een sollicitatie te doen. Alle clubs hebben wyscout, dus ze kunnen alle cijfers zien. Ik speel alles en ben volgens de club een belangrijke speler. Ik ga niet weg om in de zandbak geld te gaan verdienen. Dat heb ik al gedaan. Ik wil terug naar mijn kinderen."

Amrabat zou zich graag weer willen laten zien op de Nederlandse velden. "De mensen zijn mij allemaal vergeten", meent de buitenspeler. "Iedereen weet dat ik een voorkeur heb voor FC Utrecht. Waar is de camera? Jordy (Zuidam, technisch directeur bij Utrecht, red.), als je kijkt, je mag me bellen." Het is niet voor het eerst dat Amrabat openlijk zijn liefde verklaart aan Utrecht. In 2020, toen hij in Saudi-Arabië in dienst was bij Al-Nasr, zei hij ook al zijn carrière te willen afsluiten bij de club uit de Domstad.

Is Nordin Amrabat een aanwinst voor FC Utrecht?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
11
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
3
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties