Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Amrabat doet van zich spreken: 'Als je niet speelt, ben je een miskoop'

Laatste update:

In de Champions League-wedstrijd tegen Borussia Dortmund (0-0) kreeg Amrabat zijn tweede basisplaats van het seizoen. Tegen die Borussen maakte hij indruk bij Club Brugge. "Ik laat mijn sterke punten door anderen beoordelen, ik praat liever niet over mezelf. Het belangrijkste is dat je er gewoon iedere week vol voor gaat en zorgt dat je elke dag beter wordt", aldus Amrabat, die tegen Standard voor het eerst een basisplaats had in een competitiewedstrijd.

"Ik ben hier nu al een tijdje, maar het publiek kent me nog niet echt. Als je niet speelt, ben je een miskoop. Je bent maar zo goed als je laatste wedstrijd. Dat is de voetballerij. Op training was ik goed bezig en de trainer gaf aan dat mijn kans wel zou komen. Tegen Zulte was ik al goed ingevallen en in Dortmund liep het vlot", benadrukt de middenvelder. Hij werd afgelopen zomer door Club Brugge overgenomen van Feyenoord.

"Je weet dat alle uren die je maakt op de trainingen niet voor niks zijn. Ik word fitter en sterker en dat merk ik nu ook in de wedstrijden. Het is heel mooi dat je die waardering krijgt, dat zij het ook zien. Je doet het uiteindelijk voor de supporters. Het is geweldig hoe zij ons aanmoedigen, een echte twaalfde man", besluit Amrabat, die afgelopen zondag na de wedstrijd tegen Standard toegezongen werd door de aanhang van Club Brugge.

-
Heeft Feyenoord Sofyan Amrabat te snel laten gaan?

Meer nieuws

Blind keert met nieuw contract bij Girona definitief terug in Champions League
13
De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
29
Kieft: 'Een nare kutclub! Zo iemand moet je eren na alles wat hij heeft gedaan'
4
PSG weigert Xavi Simons te verkopen, toekomst voorlopig ongewis
20
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Derksen ziet Sneijder grote fout begaan: 'Hierdoor neemt Ajax hem niet'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties