Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Amrabat heeft droomtransfer eindelijk te pakken en voegt zich bij Ten Hag

Laatste update:

Volgens Romano maakt United een huursom van 10 miljoen euro over aan Fiorentina. In juni 2024 kan United de transfer definitief maken door nog eens 20 miljoen euro extra te betalen voor Amrabats diensten. Middels bonussen kan dat bedrag nog eens met 5 miljoen euro oplopen. Indien de samenwerking tussen beide partijen bevalt, zal Amrabat volgende zomer een meerjarig contract ondertekenen op Old Trafford. De controleur vertrekt spoedig naar Manchester om de transfer volledig af te ronden. United ziet in Amrabat een defensieve middenvelder die voor een lange periode de dienst moet uitmaken op het middenveld.

The Red Devils moesten een ingewikkelde huurconstructie verzinnen vanwege de Financial Fair Play-regels van de UEFA. United gaf deze zomer tot dusver al 196,7 miljoen euro uit en gaat het betalen van de volledige transfersom van de rechtspoot 'uitstellen' tot volgend jaar. Daardoor valt die transactie niet meer in het huidige financiële boekjaar. Het was zeer aannemelijk dat de Engelsen inderdaad een verplichte optie tot koop bedingen, aangezien Amrabat volgend jaar zomer uit zijn contract loopt bij Fiorentina. Voor de vorm is die verbintenis met een jaar verlengd, daar de club uit Florence die optie sowieso al in zijn contract had staan.

Manager Ten Hag en Amrabat kennen elkaar van hun gezamenlijke tijd bij FC Utrecht. De middenvelder werd door de Domstedelingen verkocht aan Feyenoord, waar hij nooit echt wist te slagen. Via Club Brugge kwam Amrabat uiteindelijk in de Serie A terecht. In Italië wist de controleur volledig op te bloeien bij Hellas Verona, waarna Fiorentina hem na een seizoen voor 19,5 miljoen euro overnam. Na 107 officiële duels voor die club zwaait de 55-voudig international van Marokko af. Amrabat ruilt het prachtige paars vrijdag nog in voor het rode shirt van United.

Gaat Amrabat slagen bij Manchester United?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties