Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Amrabat: 'Marcelo doet het volgende moment of hij doodgaat'

Laatste update:

"Het was gewoon een duel. Ik wilde de bal beschermen en het volgende moment doet hij net of hij doodgaat. Ik was heel verbaasd. Ik heb wel al gehoord dat het er een beetje wild uitzag, maar er zat echt geen bedoeling achter om hem te blesseren. Ik maak me breed, ik maak geen slaande beweging. Ik hoop dat ik vrijgepleit word", zegt de voormalig Eredivisie-aanvaller.

Ondanks zijn voortijdige vertrek was Amrabat wel te spreken over de wedstrijd van Málaga in Madrid. Voor een gelijkspel had hij van tevoren getekend, zegt hij tegen Goal. Voor teamgenoot Adnane Tighadouini was Real Madrid- Málaga de eerste wedstrijd waarin hij dit seizoen een basisplaats kreeg en dat deed hem goed. "Ik zat er al lang op te wachten om eerlijk te zijn. Ik train vanaf het begin al heel goed, laat zien wat ik kan. Ik ben dreigend als ik in het veld kom en dat zegt ook iedereen tegen me."

-
Denk je dat Nordin Amrabat wordt vrijgesproken?

Meer nieuws

Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
'Ajax krijgt concurrentie van Europese topclubs in strijd om 18-jarige spits'
4
Bekersucces Manchester United heeft enorme gevolgen voor Chelsea én Newcastle
19
Heidenheim mag zich opmaken voor Europees debuut door bekerwinst Leverkusen
6
Erik ten Hag mag mogelijk toch aanblijven als manager van Manchester United
54
Het voormalig talent van Ajax en RB Leipzig dat via Oostenrijk naar de top wil
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties