Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Amrabat scoort bij 77e doelpoging in Eredivisie: 'Het werd zeker tijd'

Laatste update:

"Klopt, toen ik scoorde dacht ik daar al aan. Ik had in de Champions League en play-offs gescoord, maar nog nooit in de Eredivisie. Het werd zeker tijd", aldus Amrabat, die vond dat Feyenoord 'lastig en onwennig' begon: "We spelen niet vaak in deze samenstelling en dat is wennen, Willem II deed het ook goed. Op een gegeven moment kantelde het duel, kwamen wij er beter in en vonden we elkaar makkelijk. Dat hebben we heel goed uitgespeeld."

De tweevoudig international van Marokko kan zich nu met Feyenoord richten op de bekerfinale tegen AZ. Hij denkt dat het team van Giovanni van Bronckhorst de juiste vorm te pakken heeft: "Ik denk dat dat vandaag ook weer duidelijk was, maar ook in de laatste weken zijn we heel goed bezig. We hebben die lijn nu al een tijdje ingezet en zijn gewoon goed gaan spelen."

"Je kan het ook terugzien in het voetbal, we vinden elkaar veel makkelijker en het draait gewoon beter. Dat voel je en zie je aan alles en we maken ook meer goals", besluit Amrabat, die voor zijn eerste doelpunt in de Eredivisie 77 doelpogingen nodig heeft gehad, zo rekende databureau Opta uit. Hij staat op 62 optredens op het hoogste niveau van Nederland.

-

Meer nieuws

Ajax haalt Jelle ten Rouwelaar binnen voor nieuw seizoen
1
Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: NAC Breda - Roda JC Kerkrade
0
Hansi Flick lijkt niet terug te keren bij Bayern; spelers willen andere trainer
5
Pol van Boekel krijgt als VAR Europese finale toegewezen van de UEFA
2
Olivier Giroud vertrekt bij Milan en onthult in welk land hij carrière vervolgt
5
De Telegraaf haalt hard uit naar PSV: 'Dit riekt naar competitievervalsing'
59

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties