Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Amrabat uitgefloten bij invalbeurt; Dessers schiet AS Roma uit Coppa Italia

Laatste update:

Roma had het in de Serie A al bijzonder lastig met Cremonese en was dus gewaarschuwd. Ondanks een matige start kreeg de ploeg van Mourinho na tien minuten de eerste goede kans van de wedstrijd. Benjamin Tahirovic zag zijn schot echter gekeerd worden door Mouhamadou Sarr. Cremonese liet zich bij vlagen ook aanvallend zien en na een klein half uur ontsnapte Dessers na een fout van Marash Kumbulla. De Belg stormde op Rui Patrício af, die hem onderuithaalde. Scheidsrechter Michael Fabbri floot voor een strafshop, die via een hard schot van Dessers in de bovenhoek werd benut: 0-1. Via onder meer Belotti, die zijn kopbal gestuit zag worden, werd Roma nog enigszins gevaarlijk. In de blessuretijd van de eerste helft dacht Roma recht te hebben op een strafschop na een vermeende overtreding op Roger Ibañez, maar kreeg die niet.

Mourinho was zichtbaar ontevreden en besloot in de rust vier wissels door te voeren. Drie minuten na de onderbreking kwam Cremonese tot ongeloof van het Stadio Olimpico op 0-2. David Okereke gaf voor op Charles Pickel, die zijn inzet uiteindelijk via Çelik in het doel zag belanden. Roma moest in de achtervolging en aan de hand van invaller Paulo Dybala kreeg het kansjes. Zo werd Chris Smalling tot tweemaal toe in kansrijke positie bediend, maar beide keren schoot hij naast. Roma had moeite om door de solide defensie van Cremonese te voetballen, tot frustratie van Mourinho, die geel kreeg wegens aanmerkingen op de leiding. In blessuretijd kwam de aansluitingstreffer er alsnog. Op aangeven van invaller Tammy Abraham maakte Belotti er 1-2 van na een raak schot in de verre hoek. Verder zouden i Giallorossi niet meer komen.

Fiorentina - Torino 2-1
Schuurs kreeg al na twee minuten de kans om er 0-1 van te maken. De voormalig Ajacied zag zijn inzet uit een hoekschop net over het doel belanden. Na een kwartier kon een poging van Rolando Mandragora ternauwernood worden tegengehouden. Aan de andere kant stuitte Antonio Sanabria op de vuisten van Pietro Terracciano. Een half uur voor tijd maakte Luka Jovic er door middel van een kopbal 1-0 van. Het venijn zat hem echter in het slot. Een kwartier na de invalbeurt van Amrabat, die werd uitgefloten vanwege zijn uitgesproken wens om te vertrekken, werd het 2-0 voor Fiorentina. Jonathan Ikoné schoot knap raak in de korte hoek. In blessuretijd werd het na een scherpe tegenaanval nog 2-1 via Yann Karamoh, maar verder zou de ploeg uit Turijn, ondanks een hachelijk moment voor het Fiorentina-doel, niet meer komen.

Coppa Italia
AS Roma
1 - 2
Cremonese

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
0
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
8
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
3
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
18
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties