Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Amsterdam ArenA wordt omgedoopt in Johan Cruijff ArenA

Laatste update:

Al vrij snel na het overlijden van de clubicoon op 24 maart 2016 gingen er stemmen op om het stadion te vernoemen naar Cruijff. Het onderwerp kwam daarna regelmatig terug in de media en onlangs doken er berichten op dat het proces in een stroomversnelling was geraakt. Dinsdag, de dag dat Cruijff zeventig jaar zou zijn geworden, komt Ajax dus met de verklaring waarin gesteld wordt dat alle betrokken partijen binnen zes maanden een definitief contract voor zullen leggen aan de gemeenteraad en de directies en raden van commissarissen van het stadion en Ajax zelf.

De Johan Cruijff ArenA wordt zo na het Estadi Johan Cruijff in Barcelona het tweede voetbalstadion dat de naam draagt van de overleden voetballer. De Catalaanse club maakte eerder dit jaar al bekend het tweede stadion van de club naar Cruijff te vernoemen. De gemeente Amsterdam heeft overigens ook het voornemen uitgesproken om een straat, plein, brug of anderszins in de stad naar Cruijff te vernoemen.

Een goede zet van Ajax?

Meer nieuws

Lazio verder verwijderd van Champions League na hele late mokerslag
0
Live meepraten in LaLiga: Real Mallorca - Atlético Madrid
0
Live meepraten in de Serie A: Sassuolo - Inter
0
Rensch onthult: 5 Ajax-spelers gingen gesprek aan met fans na uitfluiten Taylor
4
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
9
Oranje-tegenstander Oostenrijk moet na Alaba volgende sleutelspeler missen op EK
1

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties