Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Analist geïrriteerd: 'Hier word ik schijtziek van; dit doe je niet op een WK'

Laatste update:

Marokko werd vlak voor het eerste fluitsignaal opgeschrikt door het uitvallen van keeper Yassine Bounou. Zijn vervanger, Munir El Kajoui, redde in de openingsfase op een schot van Michy Batshuayi. Later trad de doelman effectief op bij een lage voorzet van Thomas Meunier. Marokko werd zelf gevaarlijk via een hard schot van Hakim Ziyech, dat over ging. Een poeier van Achraf Hakimi ging eveneens over het doel. Tot slot mocht Ziyech nog een vrije trap nemen. De Chelsea-speler trof doel, maar er werd uiteindelijk beoordeeld dat Romain Saïss het zicht van Thibaut Courtois belemmerde vanuit buitenspelpositie.

Sinouh voelt zich gerust bij de plotselinge keeperswissel. "We hebben twee echt goede keepers." Toch schaalt hij Bounou in bij de buitencategorie. "Als Marokko doorgaat, kan hij zomaar bij de top drie keepers van het toernooi horen." Aanvallend kan Marokko slechts speldenprikjes uitdelen aan België. Boussaboun hekelt daarbij de frivoliteit van Sofiane Boufal. De aanvaller kon in de openingsfase gevaarlijk worden, maar leek voor een poort te gaan. "Daar word ik schijtziek van. Zoiets doe je niet op een WK", zegt hij met stemverheffing. "Dat is de reden dat hij het niet gemaakt heeft, pleur op met die kutpoortjes van je."

Verder zien de twee analisten een wedstrijd in balans. "We zijn gelijkwaardig", zegt Sinouh. Boussaboun ziet dat het aandachtspunt op het middenveld van Marokko blijft. Selim Amallah en Azzedine Ounahi kunnen de oud-aanvaller niet imponeren. "Die twee zijn niet goed genoeg. De eerste wedstrijd was het misschien spanning, maar nu kun je ook over kwaliteit praten."

WK
België
0 - 2
Marokko

Meer nieuws

Lengte van uitleveringsproces Quincy Promes hangt af van deze twee factoren
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
12
Anwar El Ghazi regelt grote namen in benefietwedstrijd voor Gaza
2
Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
21
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
16
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
7

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties