Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Analisten adoreren Nederlander: 'Beetje Messi-achtig, zo verschrikkelijk goed'

Laatste update:

"Daarvoor ga je naar het stadion", opent Boskamp zijn lofzang. Al snel worden beelden getoond van een wonderschone treffer van Simons. Tegen Rode Ster Belgrado (3-1) draait de technicus bij zijn man weg en schiet hij de bal op heerlijke wijze in de kruising.

"Kijk, dit vind ik ook zo mooi", begeleidt Boskamp de beelden van het doelpunt van de Nederlander. "Uit stilstand, hop, weg. Hij kan zo verschrikkelijk goed voetballen."

Boskamp herinnert zich dat hij een achtjarige Simons, toen nog spelend in de jeugd van FC Barcelona, voor de camera zag verschijnen bij Barça TV. "Hij kwam zo zelfverzekerd over, zo veel lef had hij in het voetbal en op hele jonge leeftijd ging hij al bij het eerste meetrainen."

De studio concludeert dat daar al de bravoure van Simons zichtbaar is. "Maar het is soms ook een ettertje", vervolgt Boskamp. "Dan wacht hij op je en dan kan ik me best voorstellen dat een speler hem een keer een pegeltje geeft."

"Maar de acties die hij maakt, daaraan kan je zien dat hij met grote spelers heeft gespeeld, ook bij Paris Saint-Germain." Dan worden de beelden van het doelpunt nog één keer getoond. Van Bronckhorst doet het doelpunt denken aan niemand minder dan Lionel Messi. "Een beetje Messi-achtig", stelt hij.

De analisten buigen zich vervolgens over de vraag of Simons, die in de zomer weer terugkeert bij PSG, in Frankrijk niet gewoon een basisplaats verdient. "Ik denk dat die vlieguren maken bij PSV hem goed heeft gedaan", vindt Gio.

"Hij heeft een opleiding gehad bij FC Barcelona, bij Paris Saint-Germain met al die sterspelers getraind. Misschien dat het (een basisplaats bij PSG, red.) in de toekomst gebeurt." Boskamp sluit het in elk geval niet uit. "Daar (bij Leipzig, red.), een sterkere competitie, blinkt hij ook uit. Dat ventje kan zo goed voetballen", besluit de analist.

Meer nieuws

Waarom Jorrel Hato meer kans had om profvoetballer te worden dan Kylian Mbappé
13
Vermoedelijke XI Nederland - Polen: Koeman kiest tussen Frimpong en Dumfries
62
Southgate wijst vier spelers van Engeland aan die 'leiderschapsgroep' vormen
3
Driessen draait zich om op tribune in Hamburg en baalt: 'Dit kan toch niet?'
3
Spaanse media na zege: 'Hij hoort dit duel thuis met vrienden te kijken'
6
Het programma, alle uitslagen en de standen van het EK: Spanje en Italië winnen
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties