Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Analisten begrijpen excuus van Götze: 'Dat is wetenschappelijk bewezen'

Laatste update:

"Onze manier van spelen is altijd intensief, we willen met hoge druk spelen en de bal zo snel mogelijk veroveren. De laatste wedstrijd speelde ik in een andere rol", vertelt Götze, die op papier een minder aanvallende rol had doordat PSV met Eran Zahavi en Carlos Vinícíus twee echte spitsen in de basiself had. "Desondanks moet je naar de hele wedstrijd kijken en dan kun je concluderen dat we niet hebben gespeeld zoals we wilden. Je moet niet vergeten dat Ajax op dinsdagavond heeft gespeeld en wij op donderdagavond, dat is niet ideaal. Het was beter als dat anders was geweest." Ook trainer Roger Schmidt haalde dit na afloop aan: "Ik wil geen excuses zoeken en erover klagen, maar het is een feit."

"Het is wetenschappelijk bewezen dat je twee dagen nodig hebt te herstellen na een wedstrijd. Als die korter is, kun je het gaan voelen. Zeker als je weer tegen een topploeg speelt", reageert Maduro na het zien van het interview met Götze. PSV verloor eerder dit seizoen ook al met 0-4 van Feyenoord, nadat de Rotterdammers na Europese verplichtingen twee dagen langer rust hadden gehad. Bruggink benadrukt dat 'dit gewoon de feiten' zijn, terwijl ook Vink begrijpt dat de aanvallende middenvelder zich over het verschil in rustdagen beklaagt.

"Het zijn gewoon die focusmomenten: net even iets meer kunnen geven, net even wel met je man kunnen meelopen, net wel kort zitten", stelt Vink. "Dat neemt als eerste af. Dat je negentig minuten rond kan rennen, gelooft iedereen wel. Op dit niveau gaat het om die extra meters maken. Dat is het eerste wat pijn gaat doen als je donderdag gespeeld hebt en je ziet het bij de goals, dan vallen er net even te grote gaten waar Ajax doorheen kan spelen."

Götze benadrukt overigens dat PSV 'een slechte wedstrijd' speelde. "We moesten een oplossing vinden voor de hoge druk van Ajax, al helemaal als je ziet hoe goed ze aan de bal zijn. Een van de plannen was de lange bal en dat werkte goed in de beginfase. Maar uiteindelijk moet je naar negentig minuten kijken en we kregen de tweede goal tegen vanuit een hoekschop, dat is ongelukkig. We hebben een aantal kansen gekregen en hadden moeten scoren. Als je dat niet doet, wordt het lastiger."

Ondanks de forse nederlaag en de naar vier punten opgelopen achterstand op koploper Ajax heeft Götze de landstitel nog niet uit het hoofd gezet. "Ze zijn goed, zeker. Maar ik weet hoe moeilijk het is om kampioen te worden, je moet consistent zijn. Misschien krijgen ze nog een zwakke fase en ze moeten ook in de Champions League spelen. Dus het zal nog lastig worden. Je moet hopen, geloven en werken. Het is pas voorbij als het voorbij is."

Roger Schmidt: 'Ik ben er niet ziek van'
"Ik ben er niet ziek van. We spelen uit bij Ajax, dat is de moeilijkste wedstrijd in Nederland maar ook in Europa een van de moeilijkste wedstrijden", zo analyseert Schmidt de verliespartij tegen Ajax. "Het was zestig minuten een open wedstrijd. Ajax heeft veel kwaliteit voorin en creëerde veel mogelijkheden, maar wij hadden ook onze momenten. Uiteindelijk grijpen zij het momentum in het laatste half uur. We kregen te veel goals tegen en we deden het ook niet heel slim. Na de 3-0 en de 4-0 was het duidelijk dat de wedstrijd niet meer te keren was."

-

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties