Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Opvallend PSV-shirt lekt uit: 'Verreweg het lelijkste uitshirt ooit uitgebracht'

Laatste update:

Elfrink meldt zich zaterdagochtend via X om een van de uitgelekte foto's te delen met zijn volgers. "Het uitshirt van PSV voor seizoen 2024/25 is al - een beetje - naar buiten gekomen. Praktijk leert dat het shirt altijd licht afwijkt van 'gelekte' modellen."

Daarnaast weet de journalist enkele details te vermelden over het felle tricot. "Het is gebaseerd op het vroegere testbeeld en heeft een link naar Philips. Volgende maand vast meer details", aldus Elfrink. De deal tussen PSV en Puma, de ontwerper van het shirt, loopt nog door tot medio 2030. Een van de supporters die reageert is van mening dat het contract met de shirtsponsor direct ontbonden moet worden.

De eerste reacties op het uitgelekte uitshirt zijn sowieso niet mals. "Laten we hopen dat ze er flink naast zitten… Wat een gedrocht", schrijft een PSV-supporter. Een ander sluit zich daarbij aan. "Maar dit is toch om te huilen Rik? De bloemetjesjurk en dito onderbroek van mijn schoonmoeder zijn nog mooier." PSV-fan Sven Prins noemt het shirt 'verreweg het lelijkste uitshirt dat PSV ooit heeft uitgebracht'. De makers van De Rood Wit Podcast sluiten zich daarbij aan.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste PSV-nieuws? Word nu lid van het PSV Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
1
Kroes onthult: Ajax heeft Louis van Gaal benaderd om nieuwe trainer te worden
8
Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
1
Player of the Season-award gaat voor vijfde keer op rij naar Man City-speler
15
Vitesse definitief verlost van Russische inmenging: aandelenoverdracht afgerond
81
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties