Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ancelotti bevestigt slecht nieuws in aanloop naar el Clásico: 'Hij is out'

Laatste update:

Ancelotti gaf op de persconferentie te kennen dat er geen enkel risico genomen wordt met de rugblessure van Courtois. "Zijn herstel verloopt goed, maar het klopt dat hij weinig getraind heeft en dus zal hij er zondag niet bij zijn. We zullen zien wat er de volgende wedstrijd mogelijk is. Nu komt het er vooral op aan dat hij kan trainen", aldus de trainer van Real. De verwachting is dat de sluitpost volgende week terugkeert bij de Madrilenen. De Oekraïner Andriy Lunin verving Courtois tijdens de LaLiga-duels met Osasuna en Getafe, en de Champions League-wedstrijden tegen Shakhtar Donetsk.

Meer: Real Madrid onthult keuze onder de lat tussen Lunin en Courtois

Waar de afwezigheid van Courtois een flinke aderlating voor Ancelotti en Real is, kreeg Xavi juist een meevaller uit de ziekenboeg in aanloop naar el Clásico. De trainer van Barça liet weten dat Koundé fit genoeg is om te starten. De Franse verdediger raakte vorige maand geblesseerd aan zijn hamstring tijdens het Nations League-duel met Oostenrijk en miste hierdoor de competitieduels met Real Mallorca en Osasuna, en de Champions League-wedstrijden tegen Internazionale.

Real Madrid ontvangt Barcelona zondagmiddag om 16.15 uur in het eigen Santiago Bernabéu. Tijdens el Clásico staat de koppositie in LaLiga op het spel. Beide ploegen verzamelden 22 punten uit de eerste acht competitiewedstrijden, maar de Catalanen hebben momenteel een beter doelsaldo. Zowel Real als Barcelona kende geen geweldige generale. Antonio Rüdiger sleepte er dinsdagavond voor de Koninklijke tegen Shakhtar in de 95ste minuut een 1-1 gelijkspel uit, terwijl Barça op de rand van uitschakeling in de Champions League staat na een krankzinnig spektakelstuk tegen Inter (3-3).

LaLiga
Real Madrid
3 - 1
FC Barcelona

Meer nieuws

De Telegraaf haalt hard uit naar PSV: 'Dit riekt naar competitievervalsing'
32
Premier League-clubs willen Bergwijn; Romano weet hoeveel geld Ajax wil hebben
40
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Maduro vertrekt bij Ajax en volgt Pastoor als trainer op bij Almere City
23
Meerdink gaat in op toekomstperspectief bij AZ: 'Dan wordt het lastig voor mij'
7
VZ Team van de Week: Steven Bergwijn blinkt eindelijk weer uit bij Ajax
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties