Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ancelotti direct na duel Real geconfronteerd met tegen hem geëiste celstraf

Laatste update:

Ancelotti liet na de Champions League-wedstrijd tegen RB Leipzig (1-1) van woensdagavond weten onschuldig te zijn. De 64-jarige oefenmeester wordt ervan verdacht de Spaanse schatkist in 2014 (386.361 euro) en 2015 (675.718 euro) voor meer dan een miljoen euro te hebben opgelicht.

Ancelotti zou in 2014 zijn inkomsten uit portretrechten niet hebben aangegeven bij de Belastingdienst, zo maakte de Spaanse rechtbank vorig jaar zomer al bekend. De coach had zijn inkomsten als coach van Real wel aangegeven, maar niet die uit portretrechten en andere inkomstenbronnen.

Het Openbaar Ministerie beschuldigt Ancelotti van het 'simuleren' van de overdracht van de portretrechten aan entiteiten die buiten Spanje gevestigd zijn.

Reactie Ancelotti


"Ik ben ervan overtuigd dat ik onschuldig ben", zei Ancelotti tegenover Movistar+. "Dit is een oud verhaal dat acht jaar geleden begon met een aangifte over 2015, waarin de belastingdienst zei dat ik inwoner van Spanje was."

"'Ik ben ervan overtuigd dat ik in 2015 geen inwoner van Spanje was. Ik hoop dat het snel wordt opgelost. Ik slaap er geen nacht minder om. Mijn enige zorg is dat het team beter moet presteren."

Real Madrid kwalificeerde zich woensdag in het eigen Santiago Bernabéu voor de kwartfinales van de Champions League, al ging dat wel moeizaam. Na een 0-1 zege in de heenwedstrijd, was het 1-1 gelijkspel in de return voldoende.

De Koninklijke wist woensdagavond tegen Leipzig niet te overtuigen. Het leidde meermaals tot fluitconcerten van de eigen fans. Ancelotti vond het gejoel echter meer dan terecht. "Je moet het accepteren wanneer je volledig terecht kritiek krijgt. Vandaag was dat boegeroep ook volledig verdiend. Het is juist een goed teken, want met het boegeroep wilden de fans ons wakker schudden. Soms werden we ook wel even wakker."

Meer nieuws

VZ Kort: Bovenring van de noordzijde van het stadion van PSV krijgt upgrade
77
Troyes zet vier spelers op non-actief na bizar vuurwerkincident met eigen fans
3
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Feyenoord grijpt mis: target één stap verwijderd van transfer naar Spanje'
7
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
15
Van Nistelrooij heeft gesprekken gevoerd om weer aan de slag te gaan als trainer
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties