Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ancelotti fel bekritiseerd: 'Bayern bevindt zich tussen twee filosofieën'

Laatste update:

Afgelopen weekend ging de ploeg van Ancelotti met 1-0 onderuit op bezoek bij Borussia Dortmund, waarna woensdagavond met 3-2 werd verloren op bezoek bij FK Rostov. Hoewel de volgende ronde van de Champions League al is bereikt en in de competitie op koploper RB Leipzig slechts drie punten bedraagt, is er voorlopig weinig reden voor vreugde in Beieren. Oud-doelman Oliver Kahn denkt dat de tegenvallende prestaties van Bayern te maken hebben met de trainerswissel.

Volgens Kahn heeft het huidige Bayern moeite met de omschakeling naar een nieuwe speelstijl. "De overgang tussen de systemen van Guardiola en Ancelotti - als hij een systeem heeft - verloopt moeizaam", aldus Kahn tegen ZDF. "Bayern bevindt zich tussen twee filosofieën in. Ze spelen nu op een compleet andere manier. Ze waren gewend om dominant te voetballen, dat is nu anders." Ook Lothar Matthäus ziet een groot verschil met de afgelopen seizoenen. "Het is het niet Bayern Müchen dat we gewend zijn", zegt hij tegen Sky. "Er ontbreekt een leider op het veld."

-
Wint Bayern München dit seizoen de Champions League?

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
5
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
4
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
4
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
138

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties