Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV wil Dest behouden en klopt met ongebruikelijk verzoek aan bij FC Barcelona

Laatste update:

Er heerste geen enkele twijfel dat PSV de koopoptie in het contract - die zo'n tien miljoen euro bedraagt - van Dest wilde activeren. Alleen het salaris leek een potentieel struikelblok, daar Dest ook een buitenlands vertrek niet uitsloot.

Maar zaterdag, op de training, sloeg het noodlot toe voor de linksback. Hij maakte een rare beweging en scheurde zijn kruisband. Dit jaar komt hij waarschijnlijk niet meer in actie, waardoor PSV zich nu buigt over de te ondernemen actie.

Er zijn verschillende scenario's denkbaar. Ten eerste kan PSV uit moreel oogpunt beslissen om Dest 'gewoon' over te nemen, zo schetst het regionale dagblad. "PSV heeft altijd aangegeven graag met Dest verder te willen en kan die woorden nu extra kracht geven door tijdens een dieptepunt in zijn carrière met een goed voorstel te komen."

Anderszijds kan PSV de stekker uit de samenwerking met Dest trekken, omdat medisch herstel lang duurt en er geen zekerheid is over hoe de speler terugkomt van de kwetsuur, en of dat gepaard gaat met tegenslagen.

"PSV loopt uiteraard een risico op het moment dat Dest langdurig wordt vastgelegd", schrijft Rik Elfrink. "Een geblesseerde speler kopen, is zeer ongebruikelijk. En zeker voor een bedrag van tien miljoen euro."

Daarom heeft PSV een derde optie in overweging: de koopoptie wel lichten, maar voor een lager bedrag. "Aannemelijk is dat Marcel Brands (algemeen directeur, red.) en technisch directeur Earnest Stewart gaan proberen om die prijs omlaag te krijgen."

Daarvoor is PSV uiteraard afhankelijk van FC Barcelona, de club waar Dest nog altijd onder contract staat. Zijn verbintenis daar loopt echter nog maar een jaar door. Nog een verhuurperiode is onlogisch gezien de contractduur én zijn blessure.

Meer nieuws

Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
26
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
5
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
11
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
4
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4
De Kuip zingt Arne Slot luidkeels toe en lijkt vervroegd afscheid te nemen
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties