Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ancelotti: 'Hij heeft het heel goed gedaan, ik wilde hem bij Napoli al halen'

Laatste update:

"Hij heeft het afgelopen seizoen heel erg goed gedaan", aldus Ancelotti over Kean, die afgelopen zomer voor 32 miljoen euro werd overgenomen van Juventus. De miljoenenaanwinst lijkt echter te moeten wennen aan de Premier League. "Bij Napoli (waar Ancelotti onlangs werd ontslagen, red.) heb ik nog geprobeerd om hem te halen. Hij is pas negentien jaar en heeft tijd nodig om zich aan te passen. We gaan er alles aan doen om het voor hem een stuk makkelijker te maken bij Everton."

Brands kiest met peperdure Ancelotti voor zekerheid en doelpunten

Lees hier ons achtergrondverhaal over Carlo Ancelotti, de nieuwe manager van EvertonLees artikel

Ancelotti legt tevens uit waarom Director of Football Marcel Brands hem heeft overtuigd om voor Everton te kiezen. "De ambitie van de club spreekt mij zeer aan", aldus de ex-trainer van onder meer Bayern München en Real Madrid. "Maar ook de geschiedenis de traditie van de club en de sfeer die de supporters met zich meebrengen. We willen meedoen om de prijzen." Ancelotti is voorlopig tevreden over de kwaliteit van de selectie. "Er is een goede mix en de spelers willen graag voor deze club uitkomen. Ik ben tevreden. Natuurlijk kan er nog de nodige progressie worden geboekt, maar daar maak ik me geen zorgen over."

De ervaren manager is gelukkig met zijn snelle terugkeer in de trainerswereld. "Ik heb passie voor mijn vak. Ik werk nu voor Everton, een geweldige club. Het is mijn droom om Everton naar de top te brengen." Ancelotti verzekert dat interim-manager Duncan Ferguson behouden blijft voor de technische staf. "Zijn aanwezigheid kan alleen maar in mijn voordeel werken." Ancelotti zit op Tweede Kerstdag voor de eerste keer op de bank bij Everton, dat bezoek krijgt van Burnley.

Zie jij Moise Kean slagen bij Everton?

Meer nieuws

Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
0
ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
19
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties