Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ancelotti: 'Hij speelde geweldig, maar heb nog geen beslissing genomen'

Laatste update:

"Casillas verrichtte na rust een geweldige redding", erkende Ancelotti. "Hij speelde geweldig." De oefenmeester van los Merengues kreeg meteen de vraag of hij al een beslissing had genomen met betrekking tot het keepersgilde. "Nee, Diego López keept zaterdag tegen Internazionale. We zullen zien wie er in de eerste competitiewedstrijd in het doel staat."

Real Madrid startte met een sterk elftal tegen Chelsea, maar dat wil volgens Ancelotti niets zeggen. "Of dit ook het elftal wordt dat tegen Real Betis zal aantreden? Er zijn ook nog belangrijke voetballers als Xabi Alonso, Raphaël Varane, Asier Illaramendi... Maar we zullen ongetwijfeld met een sterk elftal aantreden."

-
Wie zou jij op doel opstellen?

Meer nieuws

'Atlético Madrid is bereid Oblak te verkopen en mikt pijlen op jongere keeper'
3
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
6
Bondsvoorzitter KNVB uit frustratie: 'Van achterkamertjes is geen sprake'
2
Cruciale week voor Kuijt: om deze reden vertrekt hij mogelijk al bij Beerschot
16
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
21
Beuker schetst ideale Ajax-trainer: 'Louis van Gaal een fantastisch voorbeeld'
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties