Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ancelotti: 'Ik praat hier niet graag over, maar vandaag wel: dit is verzonnen'

Laatste update:

Scheidsrechter Mario Melero López legde de bal tien minuten voor tijd op de stip na een vermeende handsbal van Marco Asensio, die de bal uit een vrije trap ongelukkig op zich kreeg. Op de beelden is lastig te zien of de dertigvoudig Spaans international de bal op de borst of de arm raakte, maar Ancelotti weet het antwoord. "Hij raakt hem niet met zijn arm", aldus de coach van Real. "Ik heb met Asensio gesproken en hij zei dat hij de bal op de borst kreeg. Als hij hem met de arm had geraakt was het een twijfelgeval, maar daar is niet eens sprake van. Dit is gewoon verzonnen."

Meer: ‘Real Madrid gaat contracten van 2 absolute grootheden verlengen’

Real Madrid had het moeilijk met Girona, maar leek na de 1-0 van Vinícius Júnior in de zeventigste minuut op weg naar een nieuwe zege. "De penalty daarna verbaast me", aldus Ancelotti. "Het was een belangrijk moment in de wedstrijd, omdat het helemaal in de eindfase was. We lagen op koers, maar hebben hierdoor twee punten minder." Real blijft aan kop in LaLiga, maar heeft nog slechts één punt voorsprong op Barcelona.

In blessuretijd van de wedstrijd tegen Girona volgde een nieuw moment van controverse. Toni Kroos onderbrak met een overtreding een veelbelovende aanval en kreeg daarvoor zijn tweede gele kaart. Het was de eerste rode kaart in de lange carrière van de Duitse middenvelder. "Het is een beetje een discutabele situatie", klinkt het plots genuanceerd uit de mond van Ancelotti. "Ik wil dit moment verder niet aanhalen."

Meer nieuws

De Telegraaf: Ajax heeft tien miljoen euro klaarliggen voor één speler
71
'Slot raakt direct een van zijn Nederlandse spelers kwijt bij Liverpool'
7
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Ajax en Feyenoord in strijd verwikkeld om aanvaller van Chelsea
17
'Ajax en PSV zetten zich schrap: United en Bayern jagen op zelfde target'
4
Sleutelspeler kan Manchester City verrassend genoeg verlaten in de zomer
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties