Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ancelotti: 'Kroos en Modric spelen niet het hele seizoen op die plek'

Laatste update:

"We zijn blij met hoe het momenteel gaat, maar iedere wedstrijd is voor ons een nieuw examen", sprak de hoofdtrainer vrijdag tijdens de persconferentie. "De wedstrijden die we gespeeld hebben liggen in het verleden. Tegen Granada willen we weer winnen, maar hoe het afloopt weet je nooit. Hun team is anders, hun trainer is anders: ik verwacht een lastig duel. De teams die Joaquín Caparrós onder zijn hoede heeft zijn goed georganiseerd en beschikken over een sterke counter", heeft Ancelotti geleerd.

De Italiaanse coach weet nog niet of hij zaterdag kan beschikken over Pepe en Luka Modric: zij zijn twijfelgevallen. Ancelotti zou Sami Khedira kunnen opstellen en James Rodríguez en Toni Kroos om hem heen zetten, maar dat moet hij nog bepalen. "Khedira en Asier Illarramendi zullen allebei nog hun waarde hebben. Khedira deed het woensdag goed en Kroos en Modric zullen niet het hele seizoen door op dezelfde positie spelen. Ik heb vertrouwen in hen alle vier: Khedira, Kroos, Illarramendi en Modric. Ook al zijn ze alle vier verschillend", weet ook de trainer.

-
Verwacht jij een eenvoudige zege voor Real Madrid, zaterdag?

Meer nieuws

Dick Schreuder promoveert na topseizoen met Castellón in Spanje
1
Dest heeft slinkse Milan van Dongen door: 'Je probeert me erin te luizen!'
0
Live meepraten in de Serie A: AC Milan - Genoa
1
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Minteh scoort tijdens Feyenoord-PEC Zwolle!
0
Unai Emery wijst aanbieding van Bayern München om twee redenen af
13
Veteraan gaat Real Madrid na 469 wedstrijden verlaten voor avontuur in MLS
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties