Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ancelotti onthult plannen voor komend seizoen: 'Een meeting gehad met Pérez'

Laatste update:

Spaanse media speculeerden over een vertrek van Ancelotti na de pijnlijke uitschakeling in de Champions League tegen Manchester City van afgelopen woensdag. Het thuisduel met de Engelsen eindigde in een 1-1 gelijkspel, alvorens Real in de terugwedstrijd met 4-0 overklast werd. Ook het mislopen van de landstitel in LaLiga had een mogelijke reden kunnen zijn geweest om vroegtijdig afscheid te nemen van Ancelotti, aldus Spaanse media.

"Ik heb gisteren (vrijdag, red.) een meeting gehad met Florentino Pérez. Hij sprak zijn steun uit en we hebben het over de wedstrijd tegen City gehad", aldus Ancelotti. De trainer bevestigt dat hij garanties heeft gekregen over het uitdienen van zijn contract, die medio 2024 afloopt. "Ons laatste duel was erg slecht en dat deed pijn. Vorig seizoen was fantastisch, hoewel het toen ook beter had gekund. We zijn niet blij met onze optredens in LaLiga, maar we hebben drie titels gewonnen (de Copa del Rey, het WK voor clubteams en de UEFA Super Cup, red.) en hebben tot het einde gevochten in de Champions League."

Verschillende spelers spraken woensdag na de uitschakeling in Manchester al hun steun uit aan de trainer. "Natuurlijk moet hij doorgaan", zei Vinícius Júnior, terwijl ook Luka Modric hoopte op het aanblijven van Ancelotti. "Hij verdient het om door te gaan. We hebben het in de beker en in de Champions League - tot op de dag van vandaag (woensdag, red.) - heel goed gedaan. Daarom bestaat er bij mij geen twijfel over de toekomst van de trainer. Hij verdient het voor alles wat hij doet en heeft gedaan."

Meer nieuws

Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22
Naam uit de Premier League getipt aan Feyenoord: 'Geweldige veldtrainer'
1
Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
4
ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
7
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties