Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ancelotti steekt Koeman hart onder de riem voor duel tussen Barcelona en Real

Laatste update:

Koeman kwam de afgelopen maanden bij Barcelona onder hevige druk te staan na slechte resultaten in LaLiga en de Champions League. De trainer van de Catalanen kon na een matige seizoensstart echter rekenen op publiekelijke steun van president Joan Laporta en vice-voorzitter Rafael Yuste. Ook Real Madrid-trainer Ancelotti heeft in aanloop naar de Spaanse topper tussen Barcelona en Real Madrid positieve woorden over voor Koeman. "Ik zie hem als een goede coach", zegt de Italiaanse trainer in een interview met Movistar. "Ik ging na hem bij Everton aan de slag en daar zijn ze lovend over hem."

"Ik ken hem niet goed, maar wat hij in zijn carrière heeft bereikt, is knap", vervolgt Ancelotti. "Dat geldt ook voor wat hij Barcelona heeft gedaan en daar op het moment doet, want ik denk dat het coachen van die club momenteel niet gemakkelijk is. Barcelona is aan het veranderen... Ik denk dat hij het goed aanpakt." Na recente nederlagen tegen Benfica (3-0) en Atlético Madrid (2-0) lijken de Catalanen de weg omhoog enigszins te hebben gevonden. In de competitie werd er met 3-1 gewonnen van Valencia, waarna woensdagavond Dynamo Kiev in de Champions League met 1-0 werd verslagen.

Ancelotti ziet zondag in Ansu Fati het grootste gevaar van Barcelona. "Hij is een geweldige speler die beetje bij beetje beter wordt. Hij behoort tot de besten en is heel belangrijk voor hen." De trainer van Real Madrid bevestigt tot slot dat Eden Hazard, die donderdag een volledige training afwerkte, mogelijk zijn eerste Clásico kan gaan spelen. "We hadden personele problemen na de wedstrijd tegen Shakhtar Donetsk (0-5 zege op dinsdag, red.), maar Dani Carvajal en Hazard zijn op de weg terug." De kraker tussen Barcelona en Real Madrid vangt zondag om 16.15 uur aan in Camp Nou. De Koninklijke staat momenteel tweede in LaLiga met zeventien punten, terwijl de ploeg van Koeman de zevende plaats bezet met vijftien punten.

-
Wat verwacht jij van Barcelona - Real Madrid?

Meer nieuws

Messi steelt de show en breekt twee records tijdens zesklapper Inter Miami
2
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
6
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
6
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
4

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties