Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ancelotti tekent contract voor drie seizoenen bij Napoli

Laatste update:

Napoli maakte aan het begin van de avond bekend dat de door onder meer Chelsea begeerde Sarri ondanks een tot medio 2020 doorlopend contract vertrekt. De coach stelde een beslissing over zijn toekomst steeds uit en het boterde bovendien niet meer met Aurelio De Laurentiis, waarna de voorzitter besloot om te breken met de zestigjarige Napolitaan.

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) op

Met Ancelotti haalt De Laurentiis een gearriveerde oefenmeester naar Stadio San Paolo. De coach werkte in Italië reeds voor Reggiana, Parma, Juventus en AC Milan en was ook nog de technisch eindverantwoordelijke bij Chelsea, Paris Saint-Germain, Real Madrid en Bayern München. In september werd hij na een nederlaag tegen PSG ontslagen in Beieren.

Ancelotti werd kampioen met AC Milan, Chelsea, PSG en Bayern en won als coach driemaal de Champions League. In de Serie A werd hij in 2001 en 2004 verkozen tot Trainer van het Jaar. Volgens La Gazzetta dello Sport gaat Ancelotti een jaarsalaris van zesenhalf miljoen euro verdienen bij de runner-up van het afgelopen seizoen.

Denk jij dat Carlo Ancelotti dit contract gaat uitdienen?

Meer nieuws

Roma heeft na 20 wedstrijden genoeg gezien en biedt Angeliño miljoenensalaris
1
Wat als Vitesse valt? Zo vergaat het Nederlandse profclubs die failliet gingen
30
Red Bull meldt zich op Engelse voetbalmarkt en gaat in zee met volksclub
6
Ontdek de nieuwste voetbalkleding van adidas TEAM voor komend seizoen!
0
'Loyale' en 'vriendelijke' Priske klaar voor Feyenoord: 'Juiste stap voor hem'
13
Memphis Depay brengt twee weken voor start EK nieuwe videoclip uit
90

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties