Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Anco Jansen reageert op ruzie met FC Emmen-fans: 'Ik vind dat supertriest'

Laatste update:

"Het is logisch dat je hartstikke blij bent dat je in de finale staat", reageerde Jansen direct na de wedstrijd, om vervolgens tekst en uitleg te geven over de onenigheid met de fans van zijn oude club. "Emmen was niet de ploeg waar ik graag tegen had gespeeld. Ik had Emmen absoluut de Eredivisie gegund. De mensen die er voor mij toe doen bij de club die weten dat ook." Volgens Jansen is de slechte sfeer tussen hem en de fans van Emmen ontstaan door 'riooljournalistiek'.

Jansen geëmotioneerd: 'Als Emmen-fans dat over je moeder roepen...'

"Daardoor is dit een beetje ontstaan en dat was absoluut niet mijn bedoeling", aldus Jansen. "Dat ben jij (Voetbalzone, red.) niet geweest. Ik ben altijd positief geweest over Emmen, maar als je uit stukken van tien minuten twee zinnen haalt en je zet dat heel negatief weg, dan weet je dat dat mij gaat raken. Ik vind dat supertriest en je ziet wel wat dat met mensen doet. Dan krijg je dit soort taferelen. Dat is van hun kant niet goed en van mijn kant ook niet. Maar dat gebeurt in the heat of the moment."

Jansen zegt wel tegen een stootje te kunnen. Dat er vanaf de tribune wat dingen werden geroepen vind hij dan ook geen probleem. "We zijn geen mietjes, dat kan gewoon." Dat hij verwensingen naar zijn hoofd kreeg als 'je kankermoeder' vond Jansen veel te ver gaan. "Dan gebeurt dit", doelt hij op de onvriendelijkheden na de wedstrijd. Jansen vindt het 'verschrikkelijk' dat Emmen is gedegradeerd. "Mensen vergeten heel snel en je weet dat ook als voetballer. Ik gun dat deze club absoluut niet. Het is niet anders."

-
Wie promoveert naar de Eredivisie?

Meer nieuws

Roda-fans vieren promotiefeest al massaal op het veld, maar dan scoort Groningen
20
Willem II keert na twee jaar afwezigheid terug in de Eredivisie
14
Besiktas zet Europese ambities kracht bij dankzij treffer in minuut 97
5
Stem op de Gouden Schilden 2023/24 en win een geheel verzorgde trip naar Wembley
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22
Thijs Dallinga tekent met fraaie kopbal voor competitietreffer nummer dertien
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties