Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Andere trainers drinken een biertje extra, hij vliegt naar Turijn'

Laatste update:

Bayern trok vorig jaar zomer én afgelopen zomer een paar grote namen aan, om de selectie nog sterker te maken: eerst kwamen Thiago Alcántara en Mario Götze al en een paar maanden geleden arriveerden onder meer Xabi Alonso, Robert Lewandowski, Mehdi Benatia en Juan Bernat in de Allianz Arena. Hun komst is mede op het conto van trainer Guardiola te schrijven, benadrukt Karl-Heinz Rummenigge.

"Pep is een zeer goede trainer. Hij werkt op een manier die ik nog nooit eerder gezien heb en ik zit hier inmiddels al heel, heel lang", zegt de baas van Bayern tegen Goal. "Hij is een ongelooflijke trainer, we mogen ons hier allemaal gelukkig prijzen dat hij bij ons werkt. Ik merk het ook aan de spelers wanneer ik met hen praat. Hij is een belangrijke reden dat spelers voor ons als club kiezen", legt Rummenigge uit.

"Lewandowski en Götze kwamen hier naartoe omdat ze met hem wilden werken, dat was een van de redenen. En dat is een mooie plus voor ons. Guardiola komt soms naar de club op dagen dat er geen trainingen zijn. Hij zit dan vijf, zes uur in zijn kantoor en analyseert wedstrijden. Toen het Oktoberfest was bleef hij twee uur en stapte hij daarna op het vliegtuig naar Italië om AS Roma te analyseren, zij speelden nog tegen Juventus."

"Er zijn trainers die liever dat extra biertje drinken, maar hij vloog naar Turijn om onze volgende tegenstander te bekijken. Hij is een ongelooflijke werker", zegt Rummenigge complimenteus. Hij is ook onder de indruk van zomeraanwinst Alonso, die werd overgenomen van Real Madrid toen Toni Kroos de omgekeerde weg bewandelde. "Vanaf dag een merk ik dat hij een geweldige persoonlijkheid is. Dat zie je terug in zijn voetbal. Hij had niet eens getraind toen hij met ons meedeed tegen Schalke 04. Je ziet gewoon dat hij ons sterker maakt en ik hoop dat hij zo doorgaat."

Is Josep Guardiola volgens jou 's werelds beste trainer?

Meer nieuws

VZ Kort: SC Cambuur laat supporters thuis voor uitduel in Kerkrade
77
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
9
Vertrekt Gimenez bij Feyenoord? Spits brengt bezoek aan Premier League-duel
21
Premier League-clubs komen budgetplafond overeen: dit zijn de details
20
V/d Vaart poogt transfertarget uit Oostings hoofd te praten: 'Niet verstandig'
23
Clubleiding van Inter niet blij met actie Dumfries en denkt na over sanctie
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties