Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Anderlecht blijft kwakkelen en blameert zich bij laagvlieger

Laatste update:

Het elftal van trainer John van den Brom, die een basisplaats in petto had voor Bram Nuytinck, mocht na 45 minuten niet klagen dat er tegen het als voorlaatste geklasseerde OH Leuven een 0-0 tussenstand op het scorebord stond. De thuisploeg speelde in het eigen stadion Den Dreef sterker dan de regerend landskampioen en was ook gevaarlijker. Spits Ruytinx kreeg een goede kans, maar stuitte op Anderlecht-doelman Silvio Proto. Aan de andere kant liet ook Aleksandar Mitrovic een aardige mogelijkheid liggen, zodat er voor de pauze niet gescoord werd.

Na de onderbreking was het niet veel beter wat de gasten uit Brussel lieten zien, en hoewel OHL op de vijftiende plaats staat in de Jupiler Pro League was de 1-0 na ruim een uur spelen niet verrassend. Balverlies bij Paars-wit werd hard afgestraft, want Ruytinx verscheen oog in oog met Proto en schoot tussen de benen van de keeper door raak. Anderlecht leek in de slotfase nog op gelijke hoogte te komen, maar de gelijkmaker van Massimo Bruno werd wegens buitenspel geannuleerd.

Meer nieuws

Bayern-directeur verwijst hardnekkig trainersgerucht resoluut naar de kliko
0
Dorstige Dortmund-fans vallen met hun neus in de boter na briefje van Marco Reus
3
Besiktas kent ondanks late goal slechte generale voor finale tegen Trabzonspor
5
Atalanta heeft Champions League-ticket 4 dagen voor Europa League-finale binnen
11
Live meepraten in de Serie A: Torino - AC Milan
0
Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: ADO Den Haag - De Graafschap
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties