Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Anderlecht stalt verdedigend talent komend seizoen bij Excelsior

Laatste update:

Faes speelde vanaf 2012 in de jeugdopleiding van Anderlecht. Clubs als Chelsea en Manchester United zaten achter hem aan, maar de mandekker koos voor een contract bij Anderlecht. Bij Excelsior hoopt hij zich komend seizoen verder te ontwikkelen. "De eerste indruk die ik van de club had, was dat er een gezellige en relaxte sfeer hing. Het stadion is dan misschien niet al te groot, sfeervol is het wel", laat Faes weten op de clubsite. "Dit heb ik onder andere ook ervaren toen ik met Heerenveen op bezoek moest bij Excelsior. Daarnaast staat Excelsior bekend als club waar jonge talentvolle spelers kunnen groeien, kijk bijvoorbeeld naar Jordy de Wijs. Die heeft een prima half seizoen gedraaid en mag nu voor zijn kans vechten bij PSV."

Waar Faes zelf zo veel mogelijk speelminuten wil maken, weet hij ook de doelstelling van zijn nieuwe club. "Het belangrijkste is dat we ons komend seizoen handhaven. Mocht dit lukken, heb ik begrepen dat we het clubrecord evenaren", aldus de huurling. "Dat zou uiteraard schitterend zijn. Ik verwacht in het veld met mijn leiderschapskwaliteiten een steentje bij te kunnen dragen aan het team. Daarnaast ben ik positioneel sterk, heb ik een aardige sprint in huis en zit mijn fysiek ook mee."

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
2
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
1
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
60
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties