Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

André Onana raakt betrokken bij flink auto-ongeluk in Kameroen

Laatste update:

De 25-jarige doelman was onderweg van de Kameroense hoofdstad Yaoundé naar Douala, waar het nationale elftal het trainingskamp had opgeslagen. Onana en zijn mede-inzittenden botsten op de route op een andere auto. De 27-voudig international kwam er zelf zonder kleerscheuren vanaf en kon met een geleende wagen zijn weg vervolgen. Zaakwaarnemer Albert Botines bevestigt de betrokkenheid van Onana, en meldt dat de sluitpost 'het goed maakt'.

Onana was in Kameroen voor de play-offduels met Algerije, waarin de Ontembare Leeuwen spelen voor een WK-ticket. De winnaar van het tweeluik, dat plaatsvindt op 25 en 29 maart, plaatst zich definitief voor de eindronde in Qatar. Het meespelen van Onana is door het ongeluk niet in gevaar gekomen. De sluitpost was op de afgelopen Afrika Cup eerste keus van bondscoach Rigobert Song en mag zich ook nu weer opmaken voor een basisplaats.

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
4
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
15
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties