Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Andrea Pirlo staat voor verrassende move bij terugkeer als trainer

Laatste update:

Karagümrük wil er alles aan doen om voor de start van de voorbereiding op het nieuwe seizoen een nieuwe trainer aan te stellen. Het oog van de clubleiding is daarbij gevallen op Pirlo. De Italiaan zit sinds zijn gedwongen vertrek bij Juventus zonder club. Demirel stond afgelopen seizoen als eindverantwoordelijke voor de groep, maar kreeg de Turkse formatie niet aan het draaien. De club zet volgend jaar in op een hogere eindnotering en besloot om die reden afscheid te nemen van de oud-doelman van Fenerbahçe en het Turkse nationale elftal.

Karagümrük wordt gezien als een ambitieuze club in Turkije. De leiding probeert de weg naar boven in te slaan en investeerde al veelvuldig in nieuwe spelers. Onder meer bekende spelers als Fabio Borini (ex-Liverpool), Lucas Biglia (ex-AC Milan) en Ahmed Musa (ex-Leicester City) wisten de weg naar Istanbul te vinden. Ook Derrick Luckassen speelde bij de Turkse middenmoter. De Nederlander werd gehuurd van PSV en is weer terug in Eindhoven voor de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Verwacht wordt dat PSV hem deze zomer gaat verkopen om nog iets aan de verdediger te verdienen.

Pirlo was na zijn lange actieve voetbalcarrière alleen werkzaam als hoofdtrainer bij Juventus. Eerst nam hij het Onder 23 team van de Italiaanse grootmacht onder zijn hoede, om in 2020 door te stoten naar het eerste elftal. De voormalig middenvelder bleef slechts één seizoen aan als trainer bij La Vecchia Signora. Dat seizoen eindigde hij vierde in de Serie A, wat voor de clubleiding genoeg was om hem in de zomer van 2021 te vervangen voor Massimiliano Allegri. Pirlo werd na zijn ontslag bij Juventus al met verschillende clubs in verband gebracht, maar

Meer nieuws

Live meepraten in de Champions League: Borussia Dortmund - Paris Saint-Germain
4
Dortmund begint met Maatsen en zonder Malen; Mbappé in de CL wél in de basis
6
Curieuze uitspraak Ajax-trainer Van 't Schip jaren na dato geopenbaard
11
'Manchester United-fans doen alsof ze gehandicapt zijn om wedstrijden te kijken'
2
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
8
Vitesse aan de rand van de afgrond: 'Staan er heel slecht voor, we lopen leeg'
36

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties