Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord kan mogelijk een 'dubbelslag' slaan bij komst van trainer Brian Priske

Laatste update:

De Rotterdammers waren die desbetreffende zomer lang bezig met de komst van Hancko, die uiteindelijk eind augustus pas overkwam. Priske begon op 1 juli bij Sparta Praag, waardoor de Slowaak nog vijf wedstrijden meespeelde onder de oefenmeester. "Hancko was destijds al onder de indruk van de aanvallend ingestelde trainer, die zijn visie en speelwijze goed kon overbrengen op de spelers van Sparta Praag", aldus Van der Kraan.

Meer: Feyenoord heeft een nieuwe trainer en presenteert Brian Priske als opvolger van Arne Slot

Priske kende zeer succesvolle seizoenen bij Sparta Praag, met wie hij twee keer kampioen werd en één keer de beker pakte. Dit seizoen schopte hij het met de Tsjechen nog tot de achtste finale van de Europa League, waarin Liverpool over twee wedstrijden uiteindelijk te sterk bleek (11-2).

Er staat geen enkele Nederlandse trainer meer op de shortlist van Dennis te Kloese, zo bevestigt ook Van der Kraan. De algemeen en technisch directeur zal in de komende dagen echter nog geen knoop doorhakken. "Hij verblijft zelf in het buitenland, was de voorbije dagen als speciale gast op de bruiloft van Santiago Gimenez en heeft aangegeven dat hij de lange en zorgvuldige zoektocht naar een geschikte coach niet opeens gaat overhaasten."

Een langer verblijf van Hancko zou hoe dan ook uitstekend nieuws betekenen voor Feyenoord en de supporters, daar de 37-voudig international ook dit seizoen weer een uitstekende indruk maakte. De linkspoot kan zowel links in het centrum als op de linksbackpositie uit de voeten en miste deze campagne geen enkele wedstrijd van Feyenoord.

Hancko over zijn toekomst


Hancko sprak vorige week met het Slowaakse Sport over zijn toekomst bij Feyenoord. "Zelfs bij de Voetballer van het Jaar-uitreiking heb ik gezegd dat ik in het slechtste geval bij Feyenoord blijf." Als straf ziet de Slowaak een langer verblijf bij Feyenoord echter niet. "Het gaat daar goed met mij, de fans vinden mij leuk, iedere wedstrijd is uitverkocht en ik ga Champions League spelen."

De mandekker stelt eisen aan een mogelijk vertrek uit De Kuip. "Er zijn veel dingen die een rol spelen. De club moet ook beslissen, maar nu heeft het geen zin om daar bij stil te staan. Ik concentreer me op EURO 2024. Dat is het belangrijkste voor mij nu. Natuurlijk, vanuit het perspectief van de speler en verdere ontwikkeling... Als er een kans komt en het zinvol zou zijn, wil ik graag vooruitgang boeken als voetballer. Er moeten echter veel dingen kloppen, en bovendien moet die club me echt willen."

Paris Saint-Germain had afgelopen winter interesse in Hancko en ook Liverpool werd hier en daar in de wandelgangen genoemd. Mocht een geïnteresseerde club deze zomer willen toeslaan, dan moet het sowieso wel diep in de buidel tasten. Hancko is volgens Transfermarkt 35 miljoen euro waard en ligt nog tot medio 2028 vast in De Kuip.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Wilfred Genee krijgt genadeloze mededeling van zijn leiding bij Talpa
0
NOS noemt opvallende speler als nieuw 'wapen' na training Nederlands elftal
11
Live meepraten op het EK: Oostenrijk - Frankrijk
38
België begint EK met verrassende nederlaag na negatieve hoofdrol Romelu Lukaku
179
Engelse supporter wordt dag na wedstrijd tegen Servië wakker in het stadion
8
Tweetal uit Eredivisie maakt mogelijk samen met Kadioglu overstap naar Dortmund
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties