Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Chelsea in vergevorderde onderhandelingen met trainer die 10 miljoen euro kost

Laatste update:

Afgelopen weekend zijn er positieve gesprekken gevoerd en Maresca wil dolgraag overstappen naar the Blues. Er worden geen problemen verwacht wat betreft de persoonlijke voorwaarden van de Italiaan, schrijft Romano. De gesprekken over de afkoopsom voor Leicester volgen op korte termijn.

Maresca heeft een topseizoen achter de rug in de Championship bij the Foxes, die hij na één jaar afwezigheid als kampioen terug naar de Premier League bracht. Leicester eindigde één punt boven nummer twee Ipswich Town, dat met succestrainer Kieran McKenna eveneens automatisch promoveert naar de Premier League.

De Italiaanse manager van Leicester staat pas sinds vorig jaar zomer voor de groep. Maresca kwam over van Manchester City, waar hij als assistent-trainer diende van Pep Guardiola. Daarvoor stond hij veertien wedstrijden als eindverantwoordelijke aan het roer bij Parma.

Maresca heeft ook een verleden als hoofdtrainer van Manchester City Onder 23 en werkte als assistent bij West Ham United, Sevilla en Ascoli. Bij Sevilla was hij eveneens actief als techniektrainer. Als speler - Maresca was middenvelder - kwam de Italiaan onder meer uit voor Sevilla, Juventus en West Bromwich Albion.

Opvolger van Pochettino


Mocht Maresca inderdaad de overstap naar Stamford Bridge maken, dan wordt hij de opvolger van Pochettino. Vorige week kwam het verrassende bericht naar buiten dat de Argentijn en the Blues uit elkaar gingen na een veelbelovend slot van het seizoen.

Chelsea kende een wisselvallige campagne, maar eindigde het Premier League-seizoen met vijf overwinningen op rij en greep daardoor de zesde plaats. Door de FA Cup-winst van Manchester United moeten de Londenaren wel genoegen nemen met een ticket voor de Conference League.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Wilfred Genee krijgt genadeloze mededeling van zijn leiding bij Talpa
0
NOS noemt opvallende speler als nieuw 'wapen' na training Nederlands elftal
21
Live meepraten op het EK: Oostenrijk - Frankrijk
163
België begint EK met verrassende nederlaag na negatieve hoofdrol Romelu Lukaku
191
Engelse supporter wordt dag na wedstrijd tegen Servië wakker in het stadion
9
Tweetal uit Eredivisie maakt mogelijk samen met Kadioglu overstap naar Dortmund
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties