Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Andy van der Meijde is dolgelukkig: 'Was het mooiste moment van mijn leven'

Laatste update:

Van der Meijde leefde een tijdje in onmin met twee van zijn dochters. Zij wilden niets meer met hem te maken hebben en trokken in Italië bij Diana, de ex van Van der Meijde en moeder van de twee kinderen. Nu is de band hersteld en er is niets dat de voormalig vleugelaanvaller gelukkiger had kunnen maken. "Dat was voor mij het mooiste moment van mijn leven", zegt hij tegen FHM. "Ik had nooit durven dromen dat ik al m'n kinderen bij me kon hebben. Eerst ben ik een week naar Italië geweest en daar heb ik m'n kinderen weer ontmoet. Daarna zijn ze meegegaan met mij naar Spanje om Melisa en mijn andere kinderen te ontmoeten."

Dat zijn twee oudste dochters goed overweg konden met zijn twee dochters met Melisa Schaufeli was voor Van der Meijde heel belangrijk. "Gelukkig klikte dat meteen. Dat was voor mij echt goud waard en ze zijn ook al in Nederland geweest. Ze komen deze herfstvakantie weer en ze vinden het hartstikke gezellig hier. Ze willen bij papa zijn en dat laat mij echt voelen als een rijk man. Alles is alleen maar positief op dit moment. Ik stond altijd maar in de bladen met teksten over mijn kinderen die mij niet wilden. Het is gelukkig goed gekomen."

De voormalig Ajacied is daarnaast heel erg blij met zijn rol als analist in Veronica Offside, het voetbalpraatprogramma dat twee keer per week te zien is. "Ik ga daar echt met heel veel plezier heen. Het is geweldig. Lekker daar aan tafel zitten, beetje over voetbal praten en een beetje lachen. Ook af en toe wat serieuze onderwerpen, maar dit is echt voor mij weggelegd. Ik vind dit avontuur super gaaf en dit wilde ik eigenlijk altijd al. Soms vinden mensen mijn uitspraken niet leuk, maar dan is dat gewoon zo. Daar heb ik ook respect voor. Ik doe lekker mijn ding en leef mijn leven."

Meer nieuws

Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
4
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
3
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
10
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
21
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
73

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties