Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Anelka: 'Ik heb geen respect voor die man, hij was niet rechtdoorzee'

Laatste update:

"Ik beledigde een coach die al door heel Frankrijk was beledigd, een coach die nooit iets had gewonnen behalve de Ligue 2 en het jeugdtoernooi in Toulon", verklaart de 35-jarige aanvaller, die recentelijk op straat werd gezet door West Bromwich Albion. "Hij wist niet wat het was om te winnen. Ik heb respect voor die man omdat hij volgens mij een goed mens is, maar ik heb geen respect voor de coach Domemech. Hij is niet rechtdoorzee."

Anelka werd uiteindelijk achttien maanden geschorst, maar keerde nooit meer terug in de selectie van les Bleus. "Als je hebt gewerkt met Carlo Ancelotti en andere grote coaches, is het niet eenvoudig om door iemand als Domenech te worden gecoacht. Hij eiste respect, maar zelf had hij weinig respect voor de grootste goalgetters in de historie van het Franse voetbal (Thierry Henry, red.). Dan verdien je zelf ook geen respect."

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
20
Matthijs de Ligt verliest race tegen de klok en mist CL-clash met Real Madrid
0
Zoon van Peter Bosz gaat in de Eredivisie aan de slag als hoofdscout
0
Dumfries reageert via Instagram op veelbesproken actie tijdens kampioensfeest
6
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Boschker stopt als keeperstrainer Twente en wil door in opvallende nieuwe rol
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties