Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Angers-aanvaller aangehouden voor masturberen voor raam van buurvrouw

Laatste update:

Het incident zou hebben plaatsgevonden op een gemeenschappelijke binnenplaats van een aantal woningen. De advocate van de speler heeft in de Franse media aangegeven dat haar cliënt heeft toegegeven dat hij ongepast gedrag heeft vertoond. Het slachtoffer heeft een aanklacht ingediend tegen El Melali, die eerder op de dag nog zijn contract bij Angers had verlengd tot medio 2023.

"Hij had het op niemand gemunt en was naar niemand agressief", aldus Sandra Chirac-Kollarik, advocate van de voetballer. El Melali is sids dinsdagmiddag weer op vrije voeten, maar zal zich op termijn voor de rechter moeten verantwoorden. Het parket heeft bekendgemaakt dat er al eenzelfde soort aanklacht ligt voor een vergelijkbaar vergrijp in april. Hetzelfde slachtoffer kon de verdachte toen niet identificeren.

Angers heeft in de Franse media kort gereageerd op het incident. De club laat weten dat het op de hoogte is van de situatie, maar wacht op een uitspraak van de rechter. El Melali heeft het afgelopen seizoen veel te maken gehad met blessureleed. Voordat de Ligue 1 werd beëindigd door de coronacrisis, stond zijn teller op vijf doelpunten in acht wedstrijden.

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
6
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
68
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties