Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Angst slaat me om het hart wanneer ik irritante lusteloosheid van Frenkie zie'

Laatste update:

"Verreweg het raadselachtigst in deze transferperiode is de aankoop van Frenkie de Jong. Frenkie kost Barcelona om en nabij de negentig miljoen euro en een salaris van vijftien miljoen voor elk jaar van zijn vijfjarig contract. Een sprookjestransfer. De foto samen met zijn vriendin, jaren geleden genomen in Camp Nou: om een traan van ontroering bij weg te pinken. Mooier kan een jongensdroom niet worden geïllustreerd", schrijft de oud-spits in zijn column in het Belgische Humo.

Meer: Twee zeker lijkende basisspelers van Oranje komen niet in actie tegen Canada

"Maar de angst slaat me om het hart wanneer ik Frenkie een dag na de totstandkoming van zijn verbintenis met Barcelona met Ajax in de bekercompetitie tegen sc Heerenveen zie spelen", vervolgt Mulder echter. Hij ziet in De Jong een speler die 'het liefst in diepe rust' verkeert en zelden een sprint trekt. Tegen Heerenveen schoof de middenvelder de ballen volgens Mulder 'uiterst traag' over het veld.

"Maar waar ondergetekende irritante lusteloosheid in zijn langzame acties waarneemt, zien professionele scouts en ervaren krantenverslaggevers het fel stralende licht van de lichtvoetigheid. Een even opmerkelijk als onbegrijpelijk verschil in appreciatie", voegt hij toe. Mulder moet echter toegeven dat hij er in het verleden weleens naast heeft gezeten, onder meer bij de overstap van Virgil van Dijk naar Liverpool: "Ik schreef na zijn transfer van Southampton naar Liverpool: 'De slechtste aankoop in tweeduizend jaar christendom.'"

Denk jij dat Frenkie de Jong gaat slagen bij Barcelona?

Meer nieuws

José Mourinho voor duizenden fans gepresenteerd als nieuwe trainer Fenerbahçe
1
Nieuwe club Dortmund-legende Reus lijkt bekend: onderhandelingen gaande
1
Excelsior kan net niet voor wonder zorgen en staat Eredivisie-plek af aan NAC
83
Mikautadze en FC Metz degraderen uit de Ligue 1 na late treffer Saint-Étienne
5
Ontdek de nieuwste voetbalkleding van adidas TEAM voor komend seizoen!
0
Frenkie de Jong over kritiek Gullit: 'Heeft Kroos zoveel goals en assists dan?'
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties