Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Animo bij Feyenoord voor late bekerfinale: 'Sta ik zeker voor open'

Laatste update:

"We wachten nu op een voorstel van de directie", vertelt Jens Toornstra, die samen met een aantal anderen de spelersraad vormt, in gesprek met RTV Rijnmond. Algemeen directeur Marc Koevermans liet onlangs optekenen dat Feyenoord mogelijk tot dertig procent moet bezuinigen en Toornstra snapt dat dit ook gevolgen zal hebben voor de spelers: "Wij als spelers begrijpen dat Feyenoord in deze situatie veel geld misloopt en dat de begroting omlaag geschroefd wordt. Dan zal je overal concessies moeten doen, dus daar hebben we als spelersgroep begrip voor."

Toornstra zelf heeft zich in de afgelopen tijd zoveel mogelijk aan de maatregelen gehouden die zijn getroffen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De middenvelder kampt met astma en zit daardoor waarschijnlijk in een risicogroep: "Zodra er een vaccin is, zou ik hem graag gelijk willen hebben." Premier Mark Rutte repte woensdagavond tijdens een persconferentie over een hervatting van het profvoetbal op 1 september en tegen die tijd is er waarschijnlijk nog geen vaccin. Toornstra hoopt desondanks dat het voetbal dan weer hervat kan worden: "Ik heb de wijsheid niet in pacht. Ik hoop het heel erg."

"Het zal dan zonder publiek zijn en dat is heel jammer, maar het is niet anders. Het is nog een lange tijd tot september. Ik hoop dat alles goed verloopt en dat we dan in september veilig kunnen voetballen." De middenvelder zou in dat geval graag zien dat de finale van het bekertoernooi tegen FC Utrecht, bijvoorbeeld ter vervanging van de strijd om de Johan Cruijff Schaal, alsnog gespeeld kan worden: "Dat zie ik wel zitten. Nu heeft niemand de beker gewonnen en wij willen toch graag een prijs toevoegen aan onze erelijst. Dus ik sta daar zeker voor open."

Denk jij dat de bekerfinale alsnog gespeeld zal worden?

Meer nieuws

Mogelijke opvolger Slot spreekt zich uit: 'Lastig nee zeggen tegen Feyenoord'
0
NEC mag dankzij heerlijke goals Chery nog altijd hopen op vijfde plek
12
Mauro Júnior zingt provocerend anti-Ajax-liedje op huldiging van PSV
43
Turkse titelstrijd nagenoeg beslist na nieuw puntenverlies Fenerbahçe
44
Lang start anti-Feyenoord-lied dat afkomstig is van Ajax; Luuk de Jong grijpt in
104
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
48

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties