Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Liefst zes internationals van Duitsland krijgen een 1, de hoogst mogelijke beoordeling, na vernedering van Schotland

Laatste update:

Het fraaie optreden van Duitsland is ook terug te zien aan de spelersbeoordelingen van Sky Deutschland. Joshua Kimmich, Ilkay Gündogan, Toni Kroos, Florian Wirtz, Jamal Musiala en Kai Havertz ontvangen allen een 1. In Duitsland wordt een waardering van 1 tot en met 6 gegeven, waarbij 1 staat voor de beste prestatie, en 5 en 6 onvoldoendes zijn.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

Musiala maakte daarbij de meeste indruk en wordt verkozen tot Man of the Match. "De uitblinker in de DFB-aanval! Altijd aanspeelbaar, altijd actief. Hij veroorzaakt hoofdpijn bij de Schotse verdedigers, scoorde de prachtige 2-0 en werd uitgeroepen tot Speler van de Wedstrijd. Een 1 met een sterretje."

Ruimte voor verbetering


De 5-1 overwinning van Duitsland tegen Schotland betekende de grootste zege ooit in de openingswedstrijd van een Europees kampioenschap. Toch liet bondscoach Julian Nagelsmann na afloop ruimte voor verbetering. "We moeten echt nog veel meer laten zien op dit toernooi." Volgens Nagelsmann moet Duitsland voornamelijk waken voor gemakzucht.

De Duitse media wil daar echter niets van weten. "Deze galavoorstelling was bijna goed genoeg voor een titel. De ploeg van Nagelsmann domineerde de wedstrijd, liet achterin nauwelijks iets toe en speelde de overweldigde Schotten uit elkaar. Een prestatie die alle angsten en zorgen van ons EK wegneemt", schrijft BILD.

Kicker ziet de overtuigende zege als een perfect startschot. "Deze overwinning kan iets ontketenen in het land. Nagelsmann en zijn team zijn nu al vijf wedstrijden ongeslagen en na een zege in de eerste groepswedstrijd, ging het nooit eerder nog mis in de groepsfase van het EK."

Schotse media


De Schotten, die vol vertrouwen aan het EK begonnen en werden gesteund door de befaamde Tartan Army, likken hun wonden na de 5-1 nederlaag. "Het kan alleen maar beter vanaf nu", schrijft de Daily Record. "Tien Schotten verliezen, maar zijn niet verslagen." De Scottish Daily Mail rept over een 'Miserie in München'.

Schotland hoopt zich komende woensdag te herpakken tegen Zwitserland. De Zwitsers komen zaterdagmiddag om 15:00 uur voor het eerst dit EK in actie, tegen Hongarije. Die wedstrijd wordt gespeeld in het RheinEnergieStadion, de thuisbasis van 1. FC Köln in het Duitse Keulen.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

In de wandelgangen: Sofyan Amrabat sluit deze zomer in ieder geval één club uit
1
Indrukwekkend: speler spreekt vloeiend Nederlands na Frankrijk - Oostenrijk
21
Valentijn Driessen geniet van 'pure klasse' op training van Nederlands elftal
23
Johan Derksen: 'Wilfred, jij hebt één nare, hele onbeschofte eigenschap'
27
Rabiot onthult wat Mbappé in de kleedkamer zei over duel met Oranje
46
Wijnaldum onthult wanneer Feyenoord vorig jaar zomer wél een optie was geweest
44

Meer sportnieuws

Reacties