Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Anita is een beetje mijn kleine broertje, die dezelfde weg bewandelt als ik'

Laatste update:

"Vorig jaar toen ik Vurnon sprak was er veel discussie: is hij een linksback, een linkshalf, is hij echt het beste op het middenveld?", vertelt Anita in gesprek met AjaxLife. "Je merkt nu gewoon dat wordt gezegd: Vurnon is onze verdedigende middenvelder. Ik denk dat hij een goede ontwikkeling meemaakt."

"Wat ik aan Vurnon heb meegegeven: natuurlijk, Newcastle is een mooie club en je kunt die stap ook gewoon maken, maar het is zeker geen straf om bij Ajax te blijven", stelt de speler van AC Milan. "Er is nu toch een bepaalde verwachting bij mensen, die er vorig jaar niet was. We moeten zien hoe Vurnon daar mee omgaat. Kan hij de druk aan, tilt hij Ajax naar een hoger niveau? Ik denk dat Vurnon het aankan."

Als Anita er staat bij Ajax, is hij daarna zeker klaar voor de volgende stap, erkent Emanuelson. "Of Vurnon nu bij Ajax blijft, met zijn status en nieuwe, hogere verwachtingen, of een transfer maakt, het is in beide gevallen goed voor zijn ontwikkeling", denkt de Rossonero. "Ik heb goed contact met Vurnon en probeer hem te helpen, net als vorig seizoen. Vurnon is een beetje mijn kleine broertje, die dezelfde weg bewandelt als ik. Ik zal altijd voor hem klaarstaan."

Is Vurnon Anita klaar voor het buitenland?

Meer nieuws

Feyenoord bezegelt lot Excelsior bij afscheid in stijl voor Arne Slot
0
Ajax beëindigt totaal rampseizoen dankzij Berghuis met punt bij Vitesse
5
Ajax wil zo snel mogelijk af van drietal: 'Ze vormen een eiland in de groep'
11
Live meepraten in de Premier League: Arsenal - Everton
5
Live meepraten in de Premier League: Chelsea - Bournemouth
0
Live meepraten in de Premier League: Brighton & Hove Albion - Manchester United
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties