Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Anouk Hoogendijk: 'Ik denk niet dat Wiegman bij Ajax moet beginnen'

Laatste update:

"Als je een vrouw noemt, heeft zij de kwaliteiten", is Hoogendijk lovend over Wiegman. "Maar ik zou dat nooit doen. In het vrouwenvoetbal heb je een paar toppers als trainers en dan denk ik: hou die nog even bij het vrouwenvoetbal. Het is niet zo dat de mannelijke toppers ook naar het vrouwenvoetbal gaan. Ik denk dat er in het vrouwenvoetbal best nog wat winst te halen valt. Dan hebben we die trainers gewoon nodig." Jan van Halst, eveneens te gast in het praatprogramma, stelt vervolgens de vraag aan Hoogendijk of een vrouwelijke trainer bij een mannenelftal een mogelijkheid is. "Zij (Wiegman, red.) heeft wel de kwaliteiten, maar ik weet niet of de groep, de club en het land er al klaar voor zijn. Ik denk niet dat je dan bij Ajax moet beginnen."

Gevraagd door presentator Bas van Veenendaal of Van Halst het wel vindt kunnen, antwoordt laatstgenoemde bevestigend. "Ja, ik denk dat het wel zou kunnen. Maar ik begrijp jou (Hoogendijk, red) heel goed hoor. Want op een gegeven moment krijg je er heel veel gedoe over. Maar als assistent-trainer... We hebben niet eens een assistent-trainer als vrouw, toch?", vraagt de oud-middenvelder zich af. "Het moet wel ergens een keer beginnen, maar denk je dat Ajax dan de beste plek is om te starten?", reageert Hoogendijk. Van Halst denkt dat het best zou kunnen. "Hoezo niet? Innovatief roepen ze altijd, 'wij lopen voorop in ontwikkeling', dan hoort dit er ook bij."

Ruud Gullit mengt zich eveneens in het gesprek. "Ik denk wel dat Wiegman een reputatie heeft. Dat er wel heel veel respect voor haar zou zijn als zij ergens binnenkomt. Dat heeft zij wel al verdiend en ik denk dat het daardoor voor haar wel makkelijker zou zijn dan iemand anders." Ajax maakte donderdag bekend dat John Heitinga het seizoen afmaakt als trainer van het eerste. De afgelopen tijd passeerden meerdere namen de revue en Stentler noemde daarbij Wiegman. René van der Gijp kreeg die suggestie donderdag te horen aan tafel bij Vandaag Inside. "Laten we nou gewoon allemaal normaal blijven doen", stelde hij. Johan Derksen kon ook weinig met de suggestie van Stentler. "Ik word heel moe van dat meisje. Wat een betwetertje is dat."

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
92
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
126

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties