Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ansu Fati beleeft ultieme rentree na 323 dagen: 'Het is ongelooflijk'

Laatste update:

Fati maakte voor het eerst deel uit van de wedstrijdselectie. De achttienjarige aanvaller stond sinds november vorig jaar aan de kant met een gecompliceerde blessure aan de knie. De Spaans international werd liefst driemaal geopereerd en heeft nu groen licht van de medische staf gekregen. Zondag maakte hij zijn rentree; de aanvaller kwam bij een 2-0 voorsprong binnen de lijnen. "Het is ongelooflijk", zei Fati direct na afloop tegenover Spaanse media. "Ik ben ontzettend blij met de overwinning. Ik wil alle doktoren en fysiotherapeuten die me hebben geholpen bedanken. Daarnaast en vooral wil ik de supporters en mijn familie bedanken. Ik heb veel steun mogen ontvangen gedurende de afgelopen maanden."

Fati raakte op 7 november vorig jaar in de thuiswedstrijd tegen Real Betis geblesseerd aan zijn knie en had meer dan tien maanden nog voor zijn herstel. Een hard gelag voor zowel club als speler, daar hij het vorige seizoen met vijf doelpunten in tien duels uitstekend was gestart. In totaal staat de teller van de tiener nu op 14 doelpunten in 42 officiële duels van Barcelona. "De terugkeer van Ansu is geweldig nieuws", benadrukte Barcelona-trainer Ronald Koeman zaterdag nog op de persconferentie. "Hij zal hooguit vijftien minuten spelen. We willen dat hij goed herstelt, we hebben geen haast en we willen hem niet overbelasten. Hopelijk kunnen we dat plan doortrekken", aldus de coach.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

Fati is door zijn doelpunt de eerste speler anders dan Lionel Messi die namens Barcelona scoort met rugnummer 10 op zijn rug sinds Ronaldinho op 1 maart 2008 (4-2 verlies tegen Atlético Madrid). "Het is een eer om nummer 10 te dragen na Leo Messi", aldus Fati, die de komende weken steeds meer speelminuten wil gaan maken. "We moeten kijken hoe het gaat, maar het is duidelijk dat ik mijn speeltijd zal moeten verdienen." Woensdag komt Fati mogelijk opnieuw in actie, wanneer Barcelona het in de groepsfase van de Champions League in Lissabon opneemt tegen Benfica.

-

Meer nieuws

Noa Lang start zeer controversieel liedje op podium, maar Luuk de Jong grijpt in
3
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
1
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
0
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
36
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
33
Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties