Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ante Rebic treedt uit schaduw van Zlatan Ibrahimovic bij AC Milan

Laatste update:

Het eerste waarschuwingsschot werd in de zeventiende minuut gedaan door Torino. De opgekomen Lorenzo De Silvestri legde terug op middenvelder Alejandro Berenguer, die nipt over mikte. Drie minuten later kreeg Milan eens levensgrote kans op de counter. Rebic vertrok over de linkerflank en zette Zlatan Ibrahimovic aan het werk, die met een fraai hakje in één keer Lucas Paqueta bereikte. Paquetta probeerde het met een lage schuiver, maar vond Salvatore Sirigu op zijn pad.

In de 25ste minuut was het alsnog raak voor de Milanezen, die de bal diep op de helft van Torino wisten te onderscheppen en Samu Castillejo in vrije positie in stelling brachten op de rechterflank. De middenvelder koos met een bekeken pass Rebic uit, die ineens de verre hoek vond: 1-0. Vlak na rust had Ibrahimovic de tweede van Milan op zijn schoen, maar de Zweed mikte vanbinnen de zestien centimeters naast. Ook Castillejo schoot net naast na een goede voorzet van Theo Hernández, waardoor het spannend bleef in het San Siro.

Ibrahimovic werd niet enorm in het spel betrokken, maar liet zich in de 78ste minuut opnieuw op fraaie wijze gelden. De routinier legde een bal met de borst klaar voor Davide Calabria, om hem vervolgens weer terug te krijgen in vrije positie. Ibrahimovic leek op weg naar een doelpunt, maar op het laatste moment voorkwam een Torino-been dat de Zweed tot een schot kwam.

-

Meer nieuws

FC Barcelona heeft belangrijke plek twee voor het grijpen na nederlaag Girona
2
Op hol geslagen Bentancur moet door ploeggenoot bij zinnen worden gebracht
6
Real Madrid voert show op in Bernabéu; Ancelotti staat voor keepersdilemma
21
ADO doet goede zaken in KKD-play-offs met verdiende zege op De Graafschap
8
Tijjani Babangida verliest na broer Ibrahim ook zoon Fadil (1) na auto-ongeluk
7
Manchester City kan het karwei zondag afmaken dankzij heldenrol Ortega
134

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties